CUMHURBAŞKANIMIZIN SÖZLERİ ŞEHİRLERDE NASIL KARŞILIK BULACAK? - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

CUMHURBAŞKANIMIZIN SÖZLERİ ŞEHİRLERDE NASIL KARŞILIK BULACAK?

Giriş Tarihi: 28 Temmuz 2019 - 13:52

Son Güncelleme: 28 Temmuz 2019 - 13:54

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Temmuz 2019 Cuma günü Ankara’da AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

AK Parti Genel Merkezinde gerçekleşen toplantıda Cumhurbaşkanımız AK Parti yöneticilerine, milletvekillerine, belediye başkanlarına çok açık mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın mesajlarından bir kısmı şöyle idi:

* Meclis tatile girdiğine göre milletvekillerimizin seçim bölgelerindeki faaliyetlerini bu doğrultuda yoğunlaştırmaları gerekiyor. Kapısını çalmadığımız hane, elini sıkmadığımız vatandaş, kalbine dokunmadığımız birey bizim değildir.

*Bu anlayışla vaktimizin büyük bir bölümünü bu hedefe ulaşmak için ayırmamız şarttır. 

*AK Parti sırça köşklerde siyaset yapan, halka tepeden bakan, kendi çıkarından başka bir şey düşünmeyen, milletin derdiyle dertlenmeyen siyasetçilerin yeri değildir, hiçbir zaman da olmamıştır. Aksini düşünen varsa yanlış yerde olduğunu bilmeli ve derhal kendini sigaya çekmelidir.

*Her dem yeniden doğmak demek bıkmadan usanmadan, öf bile demeden milletle birlikte olmak, millete hizmet etmek demektir. Kendinde hamallığını üstlendiğimiz mukaddes yükü taşıma mecali bulamayan, kimseden ikaz beklemeden bayrağı derhal bir sonraki dava arkadaşına bırakmalıdır.

*Yerel seçimlerden iki ay önce “Memleket işi gönül işi” diyerek mahalli seçimlerde millete olan taahhütlerini bir manifesto mahiyetinde kamuoyuna ilan ettiklerini anımsatan Erdoğan, “gönül belediyeciliği” ile milletin hizmetine talip olan AK Parti’nin yeni dönemde insan merkezli yürüteceği hizmetlerin temel ilkelerini içeren bu belgenin 11 başlıktan oluştuğunu söyledi. 

*Halkla birlikte yönetim ilkesiyle şehirle ilgili tüm önemli kararları orada yaşayanlarla birlikte alacaklarını beyan ettiklerini belirten Erdoğan, tasarruf ve şeffaflık hassasiyetiyle belediyelerin kaynaklarını hem doğru hem de açık şekilde kullanmaktaki kararlılıklarının altını çizdiklerini anımsattı. 

(Kaynak: AK Parti Genel Merkezi İnternet Sitesi)

image_print

HABERLER