CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNE GÜMÜŞHANE’DEN HER HAFTA ORGANİK ÜRÜN GÖNDERİLİYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

23 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNE GÜMÜŞHANE’DEN HER HAFTA ORGANİK ÜRÜN GÖNDERİLİYOR

Giriş Tarihi: 21 Aralık 2017 - 13:26

Son Güncelleme: 21 Aralık 2017 - 13:26

Vali Okay Memiş: Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimizi ziyaretinden sonra her hafta Külliye’ye buradan organik ürün gönderiyoruz.

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 20 Aralık 2017 Çarşamba günü beraberinde Belediye Başkanı Ercan Çimen ve diğer ilgililer ile Torul Harmancık köyünde inşaat çalışmaları son aşamaya gelen İş Geliştirme Merkezi’ndeki (İŞGEM) çalışmaları incelerek son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Memiş, İŞGEM’in tamamlanmasının ardından hizmet kalitesinin çok yüksek olacağını kaydederek: “Burası önemli bir proje. Bu projeyi ilimize kazandırmada dönemin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olan delerli hemşerimiz şuan Başbakan Yardımcısı olan Sayın Fikri Işık beye çok teşekkür ediyorum. Şuan ki bakanız Sayın Faruk Özlü beye çok teşekkür ediyorum. DOKA’ya, müteahhit firmaya ve tüm çalışanlara ekibine teşekkür ediyorum. Hep birlikte elbirliğiyle burayı ayağa kaldıracağız. Türkiye’nin en lezzetli pestil kömesini üreteceğiz. Türkiye’nin en güzel organik ürünlerini burada üreteceğiz. Çünkü sayın cumhurbaşkanımızın ilimizi ziyaretinden sonra her hafta Külliye’ye buradan organik ürün gönderiyoruz. Demek ki böyle bir potansiyelimiz var. Biz bunu Türkiye’ye tanıtacağız. Bu doğru bir proje yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.” dedi.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği İnternet Sitesi)

image_print

HABERLER