Darbe heveslisi emekli amirallere Gümüşhane'den kınama - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Darbe heveslisi emekli amirallere Gümüşhane’den kınama

Giriş Tarihi: 05 Nisan 2021 - 11:17

Son Güncelleme: 05 Nisan 2021 - 11:17

GÜMÜŞHANE EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN KAMUOYUNA DUYURULUR

Milletimizin huzurunu bozmak, vatanımızı ve devletimizi  bölüp parçalamak isteyen darbe heveslilerine bu millet son olarak 15 Temmuz 2016 da gerekli dersi vermiştir.

15 Temmuz’dan ders almamış olan ve milli iradeye ayar vermek isteyen 103 emekli amiralin bir gece yarısı yayınlamış oldukları ve darbe imasında bulunulan menhus bildirilerinin milletimizin birliğine ve vatanımızın selametine ve devletimizin bekasına yapılmış menfur bir saldırı olduğu aşikardır.

Millet iradesine kelepçe vurmaya çalışan bu gibi antidemokratik girişimlerden, darbe imali bildirilerden, milletin kendilerine verdiği rütbeleri millete karşı kullanmaya kalkan bedhahlardan bir sonuç alabileceğini düşünenlere en güzel cevabı yine bu aziz millet son olarak 15 Temmuz’da vermiştir.

Gümüşhane Eğitim ve Kültür Derneği olarak darbeci zihniyetli hainlere karşı daima Milletimizin, Devletimizin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğumuzu kamuoyuna saygıyla arz ederiz.

05.04.2021

HASAN PİR

GÜMÜŞHANE EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ

BAŞKAN VEKİLİ

image_print

HABERLER