Davutoğlu Gümüşhane’yi Ziyaret Etti - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Davutoğlu Gümüşhane’yi Ziyaret Etti

Giriş Tarihi: 08 Temmuz 2021 - 18:51

Son Güncelleme: 08 Temmuz 2021 - 18:53

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu, Gümüşhane’yi ziyaret ederek,  görüşme ve incelemelerde bulundu.

Genel Başkan Davutoğlu’na Gümüşhane ziyaretinde Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gümüşhane Eski Milletvekili Feramuz Üstün ve partinin üst kademe yöneticileri eşlik etti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu, Gümüşhane’de ilk olarak siyaset ve STK temsilcileri, basın mensupları ve kanaat önderleri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Geenl Başkan Davutoğlu, kahvaltı programında yaptığı konuşmada Gümüşhane’nin kendisi için çok özel bir yeri olduğunu belirterek, “Gümüşhane’nin gerçek cevheri gümüş olduğu kadar insan cevheridir. Altın yürekli, yiğit insanların diyarıdır Gümüşhane” dedi.

Konuşmasında Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri’nden de övgüyle bahseden Davutoğlu, Gümüşhane’nin manevi bir diyar olduğunu, bu diyarda Gümüşhanevî Hazretleri’nden feyiz almamış kimsenin bulunmadığını belirtti.

Davutoğlu yaptığı konuşmada ülke gündemi ile ilgili çeşitli görüşlerini paylaştı.

Genel Başkan Davutoğlu, daha sonra şehir merkezine gelerek esnaf ziyaretlerinde bulundu. 15 Temmuz Zafer Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet edip çay içti. İHH Gümüşhane şubesi tarafından açılan kermesi de gezerek alışveriş yapan Davutoğlu,  partisinin Gümüşhane İl Başkanlığı binasını ziyaret eden edip, Bayburt’a gitmek üzere Gümüşhane’den ayrıldı.

image_print

HABERLER