Dilek Tokmak ve Ekibine Gümüşhanelilerden Teşekkür Var - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

15 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Dilek Tokmak ve Ekibine Gümüşhanelilerden Teşekkür Var

Giriş Tarihi: 11 Ekim 2023 - 10:48

Son Güncelleme: 11 Ekim 2023 - 11:09

Gümüşhane’de “AY KADIN” ve “EVSAD” Dernekleri kermesinde toplanan 59 bin TL,  SMA Hastalarının hesabına yatırıldı.

Gümüşhane’de çalıştığı kamu kurumundaki başarılı çalışmalarının yanı sıra başkanlığını yaptığı “AYKADIN” ve “EVSAD” derneklerindeki sosyal sorumluluk çalışmaları ile dikkat çeken Dilek Tokmak ve arkadaşlarına vatandaşlar teşekkür ediyor.

Dilek Tokmak’ın başkanlığını yaptığı Gümüşhane Aileyi, Yetimleri, Kadınları, Engellileri ve Yaşlıları Destekleme Derneği (AYKADIN) ve Evde Bakım Hizmetleri Derneği (EVSAD), Gümüşhaneli SMA hastaları Ömer Asaf Kara ve Çınar Topuz bebekler için Fatih Parkı’nda 10 Ekim Salı günü kermes düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kermesten elde edilen 59 bin TL ikiye bölünerek Ömer Asaf ve Çınar bebeğin Valilik onaylı hesaplarına aktarıldı.

Aile Destek Merkezlerinde (ADEM) çalışan kadın kursiyerlerin de katkı verdiği kermeste Gümüşhaneli kadınların yaptıkları ikramlık yiyeceklerle birlikte hediyelik eşyalar da satışa sunuldu.

Ömer Asaf bebek ve annesinin de katıldığı programda Gümüşhaneli sanatçılar Gökhan Zengin, Alparslan Yıldız, Burak Üzüm de konser verdiler.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR VAR

Kermesi takip eden Gümüşhaneliler, sosyal sorumluluk alnında başarılı çalışmalara imza atan “AYKADIN” ve “EVSAD” dernekleri Başkanı Dilek Tokmak ve ekibine teşekkür ettiler.

image_print

HABERLER