DOÇ.DR.GÜLSÜM ÇALIŞIR’DAN ETKİLİ İLETİŞİM SEMİNERİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

DOÇ.DR.GÜLSÜM ÇALIŞIR’DAN ETKİLİ İLETİŞİM SEMİNERİ

Giriş Tarihi: 28 Mart 2019 - 19:22

Son Güncelleme: 28 Mart 2019 - 19:22

Gümüşhane Üniversitesi ile Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenen ‘Eğitimde İşbirliği Protokolü’ kapsamında, İletişim Fakültesi ile Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğinde ‘Etkili İletişim Becerileri Kazanma ve Beden Dili’ konulu bir seminer düzenlendi.

Gümüşhane Rehberlik Araştırma Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerde, Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülsüm Çalışır, ‘Etkili İletişim Becerileri Kazanma ve Beden Dili’ adlı bir sunum gerçekleştirdi.

Doç.Dr. Gülsüm Çalışır; konuşmasını şu cümlelerle tamamladı: “Bir Çin atasözü olan ‘Gülmesini bilmeyen dükkân açmasın’ sözü tebessümün önemini vurgular. Sessiz sinemanın öncü isimlerinden olan Charlie Chaplin de ‘Konuşursam beni yalnızca İngilizce bilinler anlar. Ama susarsam herkes anlar ve dünya Amerika’dan ibaret değil’ diyerek, beden dilinin önemini işaret etmiştir.”

Etkinlik Milli Eğitim Şube Müdürü Onur Aydın’ın plaket ve teşekkür belgesi sunumu ile sona erdi.

image_print

HABERLER