Eğitim Bir-Sen Gümüşhane Üniversite Şubesi Seçimini Bahtiyar Çelik'in Listesi Kazandı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

15 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Eğitim Bir-Sen Gümüşhane Üniversite Şubesi Seçimini Bahtiyar Çelik’in Listesi Kazandı

Giriş Tarihi: 29 Nisan 2024 - 14:02

Son Güncelleme: 29 Nisan 2024 - 14:05

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Gümüşhane 2 Nolu Üniversite Şubesi, Olağan Genel Kurul’unu 27 Nisan 2024 Cumartesi günü yaptı.

Divan Başkanlığı’nı Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman’ın üstlendiği Genel Kurula, Erzurum 2 ve 1 Nolu Şube Başkanları Mustafa Karataş ve Hüsrev Yaşa, Trabzon 1 ve 2 Nolu Şube Başkanları Mehmet Kara ve Özer Pank, Erzincan Şube Başkanı Nebi Gül ve Bayburt Şube Başkanı Kenan Turan’ın yanı sıra çok sayıda üye ve delege katıldı.

Genel Kurul’da, Eğitim-Bir-Sen’in son dönemdeki çalışmaları ve geleceğe yönelik hedefleri ele alındı. Yönetim Kurulu’nun faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporu okundu, ardından seçimler gerçekleştirildi. Seçimlerde demokratik bir ortamda kullanılan oylar sonucunda yeni yönetim kurulu belirlendi.

Yapılan seçime 100 delegenin 95’i iştirak ederken Bahtiyar Çelik ile Fervzi Topal başkanlığında iki liste yarıştı.

 Bahtiyar Çelik’in listesi 48 oy alırken Fevzi Topal’ın listesi ise 45 oyda kaldı. 2 oyun geçersiz sayıldığı seçimi 3 oy farkla Bahtiyar Çelik ve listesi kazanmış oldu.

Yeni yönetim kurulu; Bahtiyar Çelik, Necati Çelik, Orhan Üçel, Emin Özel, Mustafa Kayhan, Halil Şeker, Mustafa Şeren’den oluşurken, Denetleme Kurulu’na; Fahri Terzi, Barış Yıldız, Alper Aytekin, Seyfettin Melek ve Mehmet Merdan seçildi. Şube Disiplin Kurulu ise; Mustafa Nuri Ural, Bülent Bal, Fetullah Merdan, Oğuzhan Tok ve Serkan Avcılar’dan oluştu.

Kurul’dan sonra açıklamada bulunan Memur-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Ergin Aslan, “Olağan Genel Kurulun başta Eğitim Bir-Sen’e ve Gümüşhane Üniversitesi Şubemize hayırlı olmasını diler, kazananın sendikamız olacağına inanıyoruz. Kazanan başkanımızı şimdiden tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi

image_print

HABERLER