Eğitim-Bir-Sen’den Rektör Zeybek’e Hayırlı Olsun Ziyareti - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Eğitim-Bir-Sen’den Rektör Zeybek’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Giriş Tarihi: 02 Mart 2021 - 22:03

Son Güncelleme: 02 Mart 2021 - 22:03

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e, Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Habib Tanış, Başkan Yardımcıları Orhan Köse, Önder Oğur, Üniversite Temsilciliği adına Mustafa Şeren ve Genç Memur-Sen Gümüşhane Başkanı Sultan Akyazı ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirildiler.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Habib Tanış, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Rektörümüzün yeniden Gümüşhane Üniversitesi’ne atanmasından dolayı mutlu olduk. Üniversitemizin her alan üst sevilerde olmasını, ilimizin bölgemizin ve ülkemizin bilim, sosyal ve kültürel alanlarına katkı sağlamasını istiyoruz. Son yıllarda şehrimize katmaya başladığı bilimsel ve sosyo kültürel değerleri bu alanlarda yapacağı yeni proje ve çalışmalar ile şehrimize yön vermesi, yeni ufuklar açmasını istiyoruz. Üniversitemize bu güne kadar  olan desteğimiz,   bundan sonrada devam edecektir. Eğitim faaliyetlerinin yerelde ve ülkemiz genelinde En büyük paydaşı ve destekçilerinden biri olan Eğitim-Bir-Sen her zaman Gümüşhane Üniversitesi’nin yanın da olacaktır.” dedi.

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Habib Tanış ve Sendika yöneticilerinin ziyaretinden ve desteklerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Zeybek,“Üniversite olarak başarılı bir 4 yılı geride bıraktıklarını gelecek dönem için çok heyecanlı olduklarını yeni bölümleri üniversiteye kazandırdıklarını öğrenciyi Gümüşhane’ye çekmek için çeşitli çalışmalarının olduğunu, Gümüşhane için en iyisini yapmak için ekip ruhu ile devam edeceklerini yeni dönemde de Gümüşhane Üniversitesi olarak Gümüşhane ilimiz ile birlikte bir çok çalışmaya imzaya atacağımıza ve katma değeri yüksek projeler üreteceğimize inanıyorum” dedi.

image_print

HABERLER