EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ'NDEN GÜMÜŞHANELİLERE ÇAĞRI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN GÜMÜŞHANELİLERE ÇAĞRI

Giriş Tarihi: 01 Nisan 2020 - 16:03

Son Güncelleme: 01 Nisan 2020 - 16:03

Gümüşhane Eğitim ve Kültür Derneği Başkan Vekili Hasan Pir bir açıklama yaparak tüm Gümüşhanelileri “Milli Dayanışma Kampanyası”na destek olmaya çağırdı.

Başkan Vekili Hasan Pir şunları söyledi:

“Bütün dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınından ülkemizin ve tüm dünya masumlarının bir an önce kurtulması için Allah’a (c.c.) dua ediyoruz. Bu salgının önlenmesi için devletimizin aldığı tüm karaları destekliyoruz.

Bu salgından dolayı ekonomik sıkıntı içine giren vatandaşlarımızın sıkıntılarını hafifletmek amaçlı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz Bize Yeteriz Türkiyem”  diyerek başlatmış olduğu “Millî Dayanışma Kampanyası”nı destekliyor ve Gümüşhaneli tüm hemşehrilerimizi de bu kampanyaya destek olmaya çağırıyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan; kampanyayı açıkladığı konuşmasında kampanyanın amacını şu şekilde ifade etmiştir: “Amacımız; yevmiye ile geçimini sürdüren kesimler başta olmak üzere alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlarımıza ilave destek sağlamaktır. Her ilimizde ve ilçemizde bulunan sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarımız aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı belirleyip bu yardımları kendilerine sunacağız. Gerekirse muhtarlıklarımızı da devreye alarak kampanyada toplanan paraların en doğru şekilde yerine ulaşmasını temin edeceğiz.”

Zekatlarımız başta olmak üzere her türlü yardımı yapabileceğimiz bu kampanyaya desteklerimiz yardıma muhtaç insanımız için çok önemlidir.

Allah (c.c.) yapacağımız yardımları kabul etsin.

Saygılarımla.”

image_print

HABERLER