Eğitimci Yazarlar Yusuf Sadık ve Hasan Pir, Türk Telekom Fen Lisesi’nde Öğrencilerle Buluştular - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

6 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Eğitimci Yazarlar Yusuf Sadık ve Hasan Pir, Türk Telekom Fen Lisesi’nde Öğrencilerle Buluştular

Giriş Tarihi: 28 Aralık 2023 - 9:21

Son Güncelleme: 28 Aralık 2023 - 9:22

Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi tarafından planlan “Değerlerimizle Değerleniyoruz” temalı etkinliğin birincisinde eğitimci yazarlar Yusuf Sadık ve Hasan Pir program konuğu oldular.

27 Aralık 2023 Çarşamba günü icra edilen etkinlikte Eğitimci Yazarlar Yusuf Sadık ve Hasan Pir, Türk Telekom Fen Lisesi Müdürü Mehmet Akif Odabaş’ın moderatörlüğünde öğrencilerle öğretmenlik mesleği üzerine sohbet yapıp, öğrencilerin sorularını cevaplandırdılar.

İki saati aşkın süren programa Türk Telekom Fen Lisesi 9. ve 11. Sınıf öğrencileri katıldı.

Emekli Milli Eğitim Müdürü  Gazeteci Yazar Yusuf Sadık, öğrencilere öğretmenlik tecrübelerini anlatırken, yazmış olduğu kitapları ve Gümüşhanespor kaşkolunu öğrencilere hediye etti.

Emekli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Eğitimci Gazeteci – Yazar Hasan Pir de Gümüşhane Fen Lisesi öğrencilerinin bilim alanında önemli başarılar elde etme gayreti içinde olmaları gerektiğini belirterek, bilim alanında başarılı olmuş şahsiyetlerden örnekler vererek öğrencilerin bu şahsiyetlerle tanışıp fikir alış verişinde bulunmalarını istedi.

Yusuf Sadık ve Hasan Pir, programdaki organize mükemmelliği nedeniyle Okul Müdürü Mehmet Akif Odabaş’ı, okul yöneticilerini ve öğretmenleri tebrik ettiler.

Program sonunda bir değerlendirme konuşması yapan Okul Müdürü Mehmet Akif Odabaş ‘Değerlerimizle Değerleniyoruz’ programının ilkini icra ettiklerini belirterek, “Gümüşhane’de doğup büyüyen ve Gümüşhane’ye hizmet eden pek çok değerimiz var. Bu değerlerimizle öğrencilerimizi buluşturup yeni bir gündem oluşturmak istedik. Gördük ki, umduğumuzdan da faydalı bir proje oldu. Misafirlerimizin naklettiği dünyaca tanınmış bilim adamlarımız Oktay Sinanoğlu ve Behram Kurşunoğlu’nun hikâyelerinin öğrencilerimiz üzerinde önemli etkisi oldu. Yusuf Hocam ve Hasan Hocamın anlattıklarından öğrencilerimiz ve biz öğretmenler de çok etkilendik. Kendilerine teşekkür ediyorum.”  Dedi.

Programı öğrencilerle beraber Türk Telekom Fen Lisesi Müdür Yardımcısı ve Eğitim Bir Sen İl Başkanı –  Memur Sen Gümüşhane İl Temsilcisi Ergin Aslan ve okulun diğer yöneticileri ve öğretmenleri de takip etti.

Programın sonunda Okul Müdürü Odabaş, Yusuf Sadık ve Hasan Pir’e teşekkür plaketi takdim etti.

image_print

HABERLER