Erdoğan, AK Parti Gümüşhane Teşkilatı'ndan Ne İstedi? - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Erdoğan, AK Parti Gümüşhane Teşkilatı’ndan Ne İstedi?

Giriş Tarihi: 21 Kasım 2021 - 9:43

Son Güncelleme: 21 Kasım 2021 - 9:43

Hasan Pir

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katılmak üzere 20 Kasım 2021 Cumartesi günü Gümüşhane’ye geldi.

Sayın Binali Yıldırım, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda yapılandanışma meclisi toplantısında konuşmak için kürsüye çıktığında telefonla Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ı aradı ve Gümüşhane’de danışma meclisi toplantısında olduğunu bildirdi. Bunun üzerine Sayın Cumhurbaşkanı salonda bulunan AK Partililere hitaben kısa bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması cep telefonundan mikrofon yardımıyla salona dinlettirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, danışma meclisi toplantısının hayırlara vesile olmasını dileyerek şunları söyledi, “Gerek ana kademe gerek kadın kollarımız, gerek gençlik kollarımız olarak danışma meclisi toplantılarının önemini zaten çok iyi biliyorsunuz. Şu anda yaklaşık 1,5 yılın kaldığı seçimler öncesinde bu toplantılarının ne kadar önemli olduğu malumunuz. Hele hele Gümüşhanemiz için bu çok çok farklılık arz ediyor. Şimdi de inşallah Gümüşhane Bayburt Havalimanı’nın yapılışı ile Gümüşhane Bayburt çok daha önemli hale gelecek. Hiç endişeniz olmasın biz dimdik ayaktayız. Gümüşhanemizi ayakta tutun. Yeter ki Gümüşhanemizi her zaman olduğu gibi müstesna bir şekilde 2023’e hazırlayın”

*****

Bugün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın  telefon konuşmasıyla AK Parti Gümüşhane teşkilatına verdiği mesajlar üzerinde durmak istiyorum:

Sayın Erdoğan, öncelikle 2023 seçimlerinin yaklaşmakta olduğu mesajını verdi. 1,5 yıllık bir süre artık seçim sathı mailine girildiğini gösteren bir süredir. Erdoğan, bu 1,5 yıl içinde yapılacak çalışmaların önemine dikkat çekti. Tabiiki sözlerinin muhatabı birinci derecede AK Parti Gümüşhane teşkilatı idi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ikinci önemli mesajı “Hiç endişeniz olmasın biz dimdik ayaktayız.” Mesajı idi. Sayın Erdoğan’ın bu mesajı her zaman olduğu gibi bugün de Gümüşhane AK Parti camiasına büyük moral oldu.

Bize göre asıl önemli mesaj ise “Gümüşhanemizi ayakta tutun. Yeter ki Gümüşhanemizi her zaman olduğu gibi müstesna bir şekilde 2023’e hazırlayın” sözleridir.

*****

AK Parti’nin ülke genelinde olduğu gibi Gümüşhane’de de 2023 milletvekilliği seçimlerinde iki ayrı rakibi var. Bunlardan birincisi muhalefet partileri. İkincisi ise Cumhur ittifakı içindeki MHP.

Bu iki rakip karşısında Gümüşhane AK Parti teşkilatının birinci önceliği mevcut iki milletvekilliğini korumak olacaktır. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise MHP’nin de desteğiyle Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Gümüşhane’den en yüksek oyla seçilmesini sağlamak olacaktır.

2023 seçimleri gibi sadece ülkemiz için değil tüm dünya için önemli olan bir süreç öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Gümüşhane’yi ayakta tutun” derken hem 2023 seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu hem de Gümüşhane’de alınacak sonuçların önemini AK Parti Gümüşhane teşkilatına açık açık söylemiş oldu.

GÜMÜŞHANE NASIL AYAKTA TUTULACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu çok önemli sözlerinden sonra AK Parti Teşkilatı iyi bir çalışma ile 2023 seçimlerinde “Gümüşhane’nin nasıl ayakta tutulacağı” nın hesabını ve analizini yapmalıdır.

AK Parti’nin Gümüşhane’de 2023 seçimlerinde milletvekilliklerinde bir kayıp yaşamaması gerekir. Bunun için de AK Parti İl Başkanlığı sahada gözleme dayalı bir genel durum değerlendirmesini acilen yaptırmalıdır. Bu çalışma partide görevli şahıslarca değil, parti dışından bağımsız vatandaşlar tarafından yapılmalıdır. AK Parti’nin sahadaki durumu nedir? Sahadaki olumlu ve olumsuz karşılıkları nelerdir? Bunlar ortaya çıkarılmalıdır. Yani, Gümüşhane AK Parti il yönetimi,  -hem artı, hem eksi- “Kral Çıplak” diyebilen bir raporu acilen hazırlatmalıdır. O zaman ancak gerçek fotoğraf ortaya çıkmış olur. Bu fotoğrafta AK Parti’nin, vatandaşın alkışladığı, takdir ettiği, tebrik ettiği hizmetleri ve davranış örnekleri ile vatandaşın tepkisini çeken uygulamaları tespit ettirilmeli ve tepkilere karşı yeni, şeffaf, adaletli, tarafsız ve samimi adımlar atılmalıdır.

DURUM ÇOK CİDDİ

Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu mesajı çok iyi okunmalıdır. Evet, biz de Sayın Cumhurbaşkanımızın mesajından hareketle soruyoruz 2023’ te “Gümüşhane ayakta nasıl tutulacak?..”

Hele hele Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Gümüşhane’de fire verilmeden Sayın Erdoğan nasıl birinci çıkarılacaktır. Şimdiden tahlilleri yapılmalı. Tedbirleri alınmalıdır.

Bu ülke bir dünya lideri olan Sayın Erdoğan’ı kolay bulmadı. Sayın Erdoğan’ın ve onu ayakta tutan partisi AK Parti’nin 2023 te bugünkünden daha kuvvetli iktidara gelmesi gerekir ki Türkiye’nin dünya liderliği devam etsin. Yoksa her konuda bugünleri mumla ararız. Bu ülkeye de çok yazık olur…

2023 seçimleri ülkemizde çetin bir mücadelenin seçimi olacaktır. Son 20 yılda Sayın Erdoğan’la ülkemiz her yönüyle çağ atlamış, alt yapıdan üst yapıya ülkemiz imar edilmiştir.  PKK ve FETÖ terör örgütleri başta olmak üzere iç ve dış hain odaklara en ağır darbeler indirilmiştir. Bu çalışmalar vatandaşlarımıza, özellikle genç nesillere anlatılıp, aktarılabiliyor mu?

Velhasıl yapılacak çok iş var…

Güzel günler dileğiyle.

image_print

HABERLER