Erdoğan, AK Parti Teşkilatlarından Ne İstemişti? - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Erdoğan, AK Parti Teşkilatlarından Ne İstemişti?

Giriş Tarihi: 18 Aralık 2022 - 11:28

Son Güncelleme: 18 Aralık 2022 - 11:28

Hasan Pir

2023 Seçimleri yaklaştıkça seçim heyecanı ve stresi de artıyor. Seçimle ilgili olarak her gün gündeme yeni bir senaryo düşüyor.

6’lı masa bugüne kadar adayını belirleyemeyince, her gelişen olayın ardından muhalefet tarafından kamuoyu önüne yeni bir cumhurbaşkanı adayı senaryosu sürülüyor. Son senaryo ise, geçen hafta yaşanan mahkeme kararı ile gelişen ve Sayın İmamoğlu ile Sayın Kılıçdaroğlu’nu karşı karşıya getiren olay. Bakalım bundan sonra hangi senaryolar devreye konulacak…

6’lı masa kimi aday yaparsa yapsın bu millet Sayın Erdoğan’ı açık ara farkla 2023 yılında yeniden Cumhurbaşkanı seçecektir inşallah. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın…

2023 seçimlerinde; gerek Erdoğan’ın seçilmesi ve gerekse AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın başarılı olması için millet kararını şimdiden verdi bile… 

Peki, bu süreçte AK Parti teşkilatları nasıl çalışmalı?

Bu sorunun cevabını Cumhurbaşkanı Erdoğan, çeşitli toplantılarda yaptığı konuşmalarında veriyor.

AK Parti teşkilatlarına tavsiyem, Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın bu konuşmalarına kulak versinler ve Erdoğan’ın isteklerini yerine getirsinler yeter.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti teşkilatlarından ne istedi?

İşte Cumhurbaşkanımızın istekleri:

  • “Siyaset yapılırken elde edilen makamların, milletin emaneti olduğu gerçeğini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamalıyız. Bu emaneti namusumuz bilerek üzerine titremeli, hakkını vermek için gayret göstermeliyiz. Üzerinde tasarruf yetkisine sahip olduğumuz her imkânda, beli bükülmüş ihtiyardan henüz doğmamış çocuğa, tüyü bitmemiş yetimden biçare mazluma kadar herkesin hakkı vardır. Bu hassasiyeti yüreğinde hissetmeyen kişiden siyasetçi de olmaz, yönetici de olmaz. Sadece makam için, para için, nefsini tatmin için siyaset yapanlar gün gelip de kenara çekilmek zorunda kaldıklarında unutulup gitmeye mahkûmdur.”
  • “Milletimizle aramızdaki gönül köprülerini güçlendirmeliyiz. Kapısına gittiğimiz, selam verdiğimiz, elini tuttuğumuz insanlarda bize karşı küslük varsa barıştırmalıyız, kırgınlık varsa onarmalıyız, bezginlik varsa umut vermeliyiz, korku varsa güven aşılamalıyız, nefret varsa sevgiyle tedavi etmeliyiz.”
  • “AK Parti’de siyaset yapan, görev üstlenen herkes kendi kişisel kariyerinden önce ülkesine ve milletine karşı sorumluluklarını düşünmek, ona göre davranmak mecburiyetindedir.”
  • “Birbirimizin başına, sırtına, ayağına basarak değil, birbirimizle el ele, kol kola, gönül gönle vererek çalıştığımızda hayırlı bir iş yapmış olur, büyük başarılara imza atabiliriz. Aksi takdirde ne olacağını görmek için tarihe bakmak yeterlidir.”
  • “Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik. Onun için sizlerden ricam, teşkilatlarımızın ahenk içinde çalışması konusunda vereceğiniz katkılar için her birinize en kalbi şükranlarımı sunuyorum.”

***

Bir anne ve bir baba şefkatiyle gecesini gündüzüne katarak ülkemiz için cansiperane çalışan bir Cumhurbaşkanımız var. AK Parti’nin her kademesindeki görevliler, Sayın Cumhurbaşkanımızın bu mesajlarını okuduktan sonra bu işin vebalini düşünmeli ve görevlerine 20 yıl önceki samimiyetle yeniden sarılmalıdırlar.

Güzel günler dileğiyle.

image_print

HABERLER