Erdoğan Gümüşhane’ye “Dile Benden Ne Dilersen” Dedi  - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

27 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Erdoğan Gümüşhane’ye “Dile Benden Ne Dilersen” Dedi 

Giriş Tarihi: 09 Temmuz 2023 - 17:43

Son Güncelleme: 09 Temmuz 2023 - 17:43

Hasan Pir

8 Temmuz Cumartesi günü Gümüşhane’yi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gümüşhane’ye neler vaat edeceği merak konusu idi.

Biz de çeşitli defalar yazdığımız yazılarda Gümüşhane’nin öncelik ve ihtiyaçlarını yazmış, Cumhurbaşkanımızın gelişine hazırlık yapmıştık. Valiliğimiz, Belediyemiz, STK’lar ve vatandaşların da taleplerini dosyalar halinde Sayın Cumhurbaşkanına iletmek için hazırladıklarını biliyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kısa süren ziyareti sırasında kendisinden talep edilen konuları açıklaması zaten mümkün olamazdı. Ama; Sayın Cumhurbaşkanımız konuşmasında Gümüşhane’nin geleceği için çok önemli mesajlar verdi. Gümüşhanelilerin bu mesajları iyi okuması ve her türlü istek ve ihtiyacı Sayın Erdoğan’ın konuşmasındaki  “Dile benden ne dilersen” açık fikirliliği kapsamında değerlendirmesi ve Sayın Erdoğan’a hiç çekinmeden gerekirse defalarca ihtiyaç ve istekleri iletmeleri gerekir.

Bu bağlamda; bugünden itibaren Gümüşhane’nin ortak akıl süzgecinden geçen ihtiyaçlarını derleyip toplatıp Sayın Cumhurbaşkanı’na aktarma süreci başlamıştır.

Şimdi size, Sayın Cumhurbaşkanımızın Gümüşhanelilere söylediği “Dile benden ne dilersen” anlamındaki sözlerini aktarıyoruz.

  • “Eller ne derse desin, bu can bu tende oldukça Gümüşhane’yle kucaklaşmamız, muhabbetimiz devam edecek. Sizlerin teveccühüne mazhar olabilmek için daha fazla koşturacağız. Sizlerin güvenine layık olmak için daha fazla eser ve hizmet üreteceğiz. Gümüşhane’yi bölgesinin parlayan yıldızı haline getirene kadar bize durmak, dinlenmek haramdır.”
  • “Şehrimizin taleplerinin karşılanması için her türlü çabayı göstereceğiz”
  • “Gümüşhane’nin hedeflerini ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Gümüşhaneli kardeşlerimizin beklentilerinin de farkındayız. Özellikle turizm alanında tabii güzellikleri ve keşfedilmeyi bekleyen tarih hazinesi ile Gümüşhane çok ciddi bir potansiyele sahip. Bunların tam manasıyla harekete geçirilmesi için şehrimizi yeni projelerle destekleyeceğiz.”
  • “Ulaşımdan sanayi ve üretime şehrimizin taleplerinin karşılanması için, elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz.”
  • “Biz meydanlarda verdiği sözü Ankara’ya dönünce unutanlardan değiliz. Dinlenmeden şehrimiz için çalışıyoruz.”
image_print

HABERLER