Erdoğan'dan Hassas Mesaj: "Hiçbir AK Parti Belediyesi İçin Şaibe Konuşulmamalı" - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Erdoğan’dan Hassas Mesaj: “Hiçbir AK Parti Belediyesi İçin Şaibe Konuşulmamalı”

Giriş Tarihi: 24 Aralık 2021 - 21:21

Son Güncelleme: 24 Aralık 2021 - 21:21

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam’da düzenlenen AK Partili Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısında konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, belediye başkanlarına hitap ettiği konuşmasında, her türlü şaibeden uzak durmaları çağrısı yaparak, “Her türlü şaibeden uzak durmanız önemlidir. Bundan asla taviz veremeyiz. Hiç bir AK Parti belediyesi için Allah göstermesin şaibe konuşulmamalı. İmar planlarından bindiğiniz araca, ihalelerden özel hayatınıza kendinize ve bize söz getirecek en küçük söz, şatafat, israf, kibir görüntüsüne meydan vermemelisiniz. ” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasında AK partili Belediye Başkanlarına verdiği bazı mesajlar şöyledir:

“Tüm hesaplarınızı 2024’te yapılacak mahalli idareler seçimine değil,  2023 Haziranındaki seçime göre ayarlamanızı istiyorum”

“Merkezi yönetimde ne kadar güçlü olursak belediyelerimizi de o kadar iyi destekleyebiliriz. Bunun için sizlerden tüm çalışmalarınızı, tüm gayretlerinizi tüm hesaplarınızı 2024’te yapılacak mahalli idareler seçimine değil 2023 haziranındaki seçime göre ayarlamanızı istiyorum. Son seçimlerde CHP’ye geçen belediyelerin şehirlerimize nasıl ağır maliyetler getirdiğini hep birlikte takip ediyoruz. Ne ülkemizi ne milletimizi, ne şehirlerimizi ne de partimizi böyle bir durumla karşı karşıya bırakmaya hakkımız yoktur. Bunun için hep birlikte daha çok çalışacağız, genel merkezimizde, il ve ilçe teşkilatlarımızda, belediyelerimizde mahalle temsilcilerimizle bu şehirlerimizde adeta bir duvarın tuğlaları gibi birbirimizi destekleyerek, birlik ve beraberlik içinde hedeflerimize doğru yürüyeceğiz. Şunu unutmayalım; birlikte rahmet ayrılıkta azap olduğu gerçeğini asla aklımızdan çıkarmadan işimize bakacağız. Teşkilatlarımızda belediyelerimizin birlikte çalıştıkları hiçbir yerde kaybetmek diye bir durum söz konusu olamaz, nerede böyle bir sıkıntı yaşanıyorsa altını kazıdığımızda teşkilatlarımız ,milletvekillerimiz, belediyelerimiz arasında böyle bir tablo karşımıza çıkıyor”

“Belediye başkanına gurur, kibir asla yakışmaz; biz tevazu ehli olmaya mecburuz”

“Birbirimizin başına, sırtına, ayağına basarak değil birbirimizle el ele kol kola, gönül gönüle vererek çalıştığımızda hayırlı bir iş yapmış olur büyük başarılara imza atabiliriz. Aksi takdirde ne olacağını görmek için tarihe bakmak yeterli. Yani belediye başkanına gurur, kibir asla yakışmaz. Biz tevazu ehli olmaya mecburuz, aksi taktirde sorun katlanarak büyür. Eninde sonunda gideceğimiz yer neresi toprak. 1.85 boyundayım dolayısıyla mezarım da ona göre büyük olacak. İlahi neyse olacak onu kimsenin değiştirmeye gücü yetmez dolayısıyla biz her zaman ne diyoruz, biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Onun için teşkilatlarımızın ahenk içinde çalışması konusunda vereceğiniz katkılar için her birinize en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Size olan güvencimi, itimadımı, umudumu boşa çıkarmayacağınıza yürekten inanıyorum”

Her türlü şaibeden uzak durmanız önemlidir”

“Her türlü şaibeden uzak durmanız önemlidir. Bundan asla taviz veremeyiz. Hiç bir AK Parti belediyesi için Allah göstermesin şaibe konuşulmamalı. İmar planlarından bindiğiniz araca, ihalelerden özel hayatınıza kendinize ve bize söz getirecek en küçük söz, şatafat, israf, kibir görüntüsüne meydan vermemelisiniz”

image_print

HABERLER