Erdoğan’dan Önemli Çağrı: “Tek Bir Oy, Çok Oyunları Bozar” - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Erdoğan’dan Önemli Çağrı: “Tek Bir Oy, Çok Oyunları Bozar”

Giriş Tarihi: 26 Mayıs 2023 - 16:23

Son Güncelleme: 26 Mayıs 2023 - 16:25

Dün CNN Türk-Kanal D ortak canlı yayınına konuk olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde gerçekleştirilen canlı yayında, Türkiye ve dünya gündemine dair gelişmeleri değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tek bir oyun çok oyunları bozacağını söyleyerek şunları ifade etti:

Rehavet ve zafer sarhoşluğu olmamalı

 “Şimdi herhangi bir rehavet şu anda olmasa dahi benim bir siyasetçi olarak tedbirimi almam lazım, uyarmam lazım. Teşkilatımı bu noktada uyaracağım ki onlar da herhangi bir rehavete veya zafer sarhoşluğuna kapılmasın. Çünkü birinci turu 5 puan önde bitirdik. Ama bu 5 puan önde bitirişin bir rehavete, zafer sarhoşluğuna vesile olmaması lazım”

Her oy çok kıymetlidir

“Her oy çok kıymetli, ‘Tek bir oy, çok oyunları bozar. Türkiye Yüzyılı’nın kapısını açar’ diyorum. Ekranları başında bizi izleyen milletime de ‘Büyük Türkiye zaferi için hep birlikte sandığa’ diyoruz. ‘Büyük bir özgüvenle fakat asla rehavete düşmeden, zafer sarhoşluğuna düşmeden sandıkları patlatacağız inşallah’ diyorum. Milletime en kalbi, en derin saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum”

28 Mayıs’ta 85 milyon kazanacak

“Şimdi varsın birileri gerilimle, kutuplaştırmayla, yani siyaset dilini zehirlemek suretiyle yol almaya çalışsın. O bizi ilgilendirmiyor. Biz milletimizi kucaklamaya devam edeceğiz. Bu bizim aynı zamanda kültürümüzden de gelen bir anlayış. Buradan taviz veremeyiz. Bunun için de Allah’ın izniyle 28 Mayıs’ta biz kazanırsak 85 milyonun her bir ferdi kazanacak”

image_print

HABERLER