ERSİN GÜR, BİR RESMİ KURUM GİBİ GÜMÜŞHANE’Yİ TANITIYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

ERSİN GÜR, BİR RESMİ KURUM GİBİ GÜMÜŞHANE’Yİ TANITIYOR

Giriş Tarihi: 17 Ağustos 2020 - 22:21

Son Güncelleme: 17 Ağustos 2020 - 22:21

ÖZEL HABER

Gümüşhane denilince ilk akla gelen pestil-köme bunda herkes hemfikir.

Bu alanda ilimizi üst seviyelerde temsil eden güzide markalarımız var, her bir marka ilimizin tanıtımı açısından emek harcamakla; bunun yanında işgücü istihdamında yerel güç haline gelmiştir.

Tüm hususların yanında bir iş yerine ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Gümüşhane’nin en işlek caddesinde belediye binası karşısında Gümüşhane’nin meşhur pestil ve köme firmalarından önde gelen bir firmanın ana bayisi olan Ersin Gür 17 yıllık birikimi ile en çok ünlünün ziyaret ettiği işyeri haline dönüştü.

İşyerine girdiğinizde sizi soluklanmak için bir şark köşesi bekliyor, önünüzde para koleksiyonunu incelemekle yöresel ürünlerin tadına bakarken ve Gümüşhane’nin meşhur dölek gudusu eşliğinde iş yerini çepeçevre kuşatan fotoğraflarla tüm yorgunluğunuz gidiyor.

Kimler yok ki bu iş yerini ziyaret edenler arasında; Devlet ve siyaset büyüklerimiz, ilim adamları, akademisyenler, futbol adamları, ses sanatçıları, Yeşilçam ustaları ve yüzlerce misafir…

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, İlahiyatçı Rahmetli Ömer Döngeloğlu da Ersin Gür’ün misafir ettiği konuklar arasında.

Siyasetçisinden, sanatçısına ve sporcusuna yüzlerce ziyaretçi… Ersin Gür, güler yüzü, mütevazi tavırları ile gelen misafirlerine Gümüşhane’yi tanıttı ve tanıtmaya devam ediyor.

İsimlerini saymakla bitiremeyeceğiz tanıdık simaların yolu eğer Gümüşhane iline düşmüş ise mutlaka bu işyerinde de soluklandılar anlaşılan. İşyerini süsleyen ünlü fotoğrafları o kadar beğeni topladı ki gurbetçi hemşerilerimiz de geldiklerinde fotoğraflar çekilip sosyal medya da paylaşır olmuş, bir kısmının fotoğrafları duvarlarda yerini de almış ayrıca.

Gümüşhane’nin değerleri, hangi siyasi görüş olursa olsun eski yeni milletvekilleri, belediye başkanları ve Gümüşhane’ye hizmet sunan eski yeni ilimiz valileri bu iş yerini mutlaka ziyaret etmiştir, Ersin Gür’ün işyerinin duvarları adeya Gümüşhane ziyaretçi yıllığı gibi…

Özetle görüş belirtmek gerekirse Ersin Gür ve işyeri Gümüşhanemizi tanıtan bir marka haline gelmiştir.

Ersin Gür’ün işyerinde asılı söz ile bitiyoruz: “ Hiçbir mevki makam kalıcı değildir, tek kalıcı olan dostluklar ve insanlıktır”

image_print

HABERLER