ERZİNCAN- GÜMÜŞHANE -TRABZON DEMİRYOLU’NUN SON MÜHRÜNÜ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BASTI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

ERZİNCAN- GÜMÜŞHANE -TRABZON DEMİRYOLU’NUN SON MÜHRÜNÜ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BASTI

Giriş Tarihi: 26 Mart 2018 - 10:18

Son Güncelleme: 26 Mart 2018 - 10:18

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 25 Mart 2018 Pazar günü AK Parti Trabzon 6. İl Kongresi’ne katıldı. Kongre öncesinde Hayri Gür Spor Salonu önünde kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara bir selamlama konuşması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra salona geçerek partililere hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmanın bir bölümünde Erzincan – Trabzon demiryoluna da vurgu yaparak şunları söyledi:

“Zigana tüneli de Trabzon’un geleceğine damga vuracak projelerden biridir. Karadeniz’ i Doğu Anadolu’ya bağlayan bu önemli ticaret ve turizm yolunu da inşallah önümüzdeki yıl bitiriyoruz.  Erzincan Trabzon arasında yapacağımız yeni demiryolu da şehrimizin cazibesini artıracak bir başka projedir.”

*************************

ERZİNCAN – GÜMÜŞHANE -TRABZON DEMİRYOLU  ŞUBAT 2018’DE RESMEN DUYURULMUŞTU

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 25 Mart 2018 tarihinde bir kez de Trabzon’da duyurarak onayladığı ERZİNCAN – GÜMÜŞHANE -TRABZON DEMİRYOLU,  2018 Şubat ayı başında Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü’nün http://www.tcdd.gov.tr/content/96  internet sitesinde  “YAPIMI PLANLANAN DEMİRYOLLARI PROJELERİ” başlığı altında duyurulan 16 projenin içinde yer almıştı.

 

 

image_print

HABERLER