ESKİBAĞLAR MAHALLESİ MUHTARI MUSA GÜNDÜZ’E YENİ DÖNEMDE AKADEMİSYEN DESTEĞİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

ESKİBAĞLAR MAHALLESİ MUHTARI MUSA GÜNDÜZ’E YENİ DÖNEMDE AKADEMİSYEN DESTEĞİ

Giriş Tarihi: 30 Kasım 2018 - 10:23

Son Güncelleme: 30 Kasım 2018 - 10:25

Gümüşhane Eskibağlar  Mahallesi Muhtarı Musa Gündüz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 31 Mart 2019 yerel yönetimler seçimlerinde tekrar muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Muhtar Gündüz açıklamasında yeni ekibini de kamuoyuna tanıttı.

Muhtar Musa Gündüz, 31 Mart 2019 seçimlerine ihtiyar heyeti olarak şu isimlerle girecek: Hamza Yıldırım, Yurdusevim Çimen, Serdar Kullukçu, İsa Özer, Murat Alp, Murat Çelik, Nurettin Ergin ve Serkan Us.

Eskibağlar Mahallesi Muhtarı Musa Gündüz’ün yeni dönem için belirlediği azaları arasında bulunan emekli Akademisyen Yurdasevim Çimen dikkat çekti.

Eskibağlar Mahallesi’nin yerli sakinlerinden olan Yurdasevim Çimen uzun yıllar Trabzon KTÜ’de akademisyen olarak çalışıp geçtiğimiz yıllar emekli olmuştu.

Yurdasevim Çimen’in mahallesine yapılacak hizmetlere katkı sunmak adına muhtarlık ihtiyar heyetinde aday olarak yer alması vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

 

 

image_print

HABERLER