EYÜPHAN ÖZYURT VE SELAMİ ÖKTEM “BİTCOİN” VE “BLOCKCHAİN”İ ANLATTILAR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

EYÜPHAN ÖZYURT VE SELAMİ ÖKTEM “BİTCOİN” VE “BLOCKCHAİN”İ ANLATTILAR

Giriş Tarihi: 11 Mayıs 2018 - 20:21

Son Güncelleme: 11 Mayıs 2018 - 20:21

Gümüşhane Üniversitesi “Gümüşhane Akademik Tartışma Topluluğu” (GATT)  tarafından organize edilen programda Gümüşhane’nin tanınmış iş adamı ve Gazeteci – Yazar  Eyüphan Özyurt  ile öğretmen ve araştırmacı yazar Selami Öktem Bitcoin para birimi ve Blockchain teknolojisini anlattılar.

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde  10 Mayıs 2018 Perşembe günü gerçekleşen programın açılış konuşmalarını  Gümüşhane Üniversitesi öğretim elemanlarından Dr. Ögrt. Elemanı Emre Aslan ile Doç.Dr. Taşkın Kılıç yaptı.

İş adamı ve gazeteci yazar Eyüphan Özyürt, Bitcoin para birimi ve dünyada geldiği noktayı geni bir şekilde anlatırken, öğretmen ve araştırmacı yazar Selami Öktem de Blockchain teknolojisi olarak bilinen gelişmeleri anlattı.

Soru ve cevaplı olarak devam eden programa Gümüşhane Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri ile STK temsilcileri katılırken, programın; programın; “Bitcoin ve Blockchain” üzerine Türkiye üniversitelerinde yapılan ilk 15 porgramdan biri olması dikkat çekti.

image_print

HABERLER