FOTOĞRAFÇILIK KURSU ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

FOTOĞRAFÇILIK KURSU ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Giriş Tarihi: 11 Ocak 2017 - 15:45

Son Güncelleme: 11 Ocak 2017 - 15:47

Gümüşhane Gençlik Merkezi bünyesinde açılan Fotoğrafçılık kursu 30 genç kursiyerin katılımı ile eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Fotoğraf sanatçısı Mustafa Zengin’in eğitmenliğinde devam eden Fotoğrafçılık kursu, 10 Ocak 2017 Salı günü Trabzon’da bulunan “Zirve Sevdalıları Tırmanma ve Fotoğrafçılık Grubunu” konuk etti.

Grup adına sunum yapan Fotoğraf sanatçısı Turan Reis;  Manzara, doğa fotoğrafçılığı, gün doğumu ve batımı, göl kenarı yansımalı fotoğraf çekimi hakkında kursiyerlere sunum eşliğinde bilgi verdi. Fotoğrafçılığı gruplarıyla birlikte hobi olarak yaptığını açıklayan Reis; doğa ile iç içe olmayı sevdiklerini bunun yanı sıra yürüyüş yapmayı, dağcılık, tırmanış yapmaktan büyük bir zevk aldıklarını söyleyerek, kampçılık faaliyetlerini her gittikleri bölgede mutlaka sürdürdüklerini ifade etti.

Fotoğrafçılığa her kesimden insanın gün geçtikçe daha çok ilgi gösterdiğini ifade eden Kurs eğitmeni Mustafa Zengin: “Bu sezonda Gençlik Merkezi Bünyesinde devam ettirdiğimiz Fotoğrafçılık kursuna gençlerimizden çok büyük bir talep oldu. Elimizdeki imkanlar çerçevesinde kursiyerlerimize her şeyi öğretmeye çalışıyoruz. İlerleyen günlerde ise Gümüşhane’nin değişik bölgelerinde uygulamalı eğitim gezilerine başlayacağız. İlk eğitim gezimiz Zigana Kayak Merkezine olacaktır. Trabzon’dan Konuk ettiğimiz, bilgilerini ve tecrübelerini bizlerle paylaşan Fotoğraf sanatçısı Turan Reis ve Grup üyelerine çok teşekkür ederim. Ayrıca bize sağladıkları destek ve katkılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan’a teşekkür ederim” dedi.

Diğer taraftan Fotoğrafçılık eğitimi sırasında Turan Reis’e, Ahmet Bülent Tan, Refik Demir ve Hüseyin Rahmi Türker eşlik etti.

 

img_3

img_4

image_print

HABERLER