Gazeteci Nihat Zeyrek, Kelkit Gümüşgöze İçin AK Parti’den Başkanlık Başvurusunu Yaptı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

14 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gazeteci Nihat Zeyrek, Kelkit Gümüşgöze İçin AK Parti’den Başkanlık Başvurusunu Yaptı

Giriş Tarihi: 18 Kasım 2023 - 11:03

Son Güncelleme: 18 Kasım 2023 - 11:04

Gümüşhane’nin Kelkit İlçesi’nin sevilen simalarından Gazeteci Nihat Zeyrek, Gümüşgöze Beldesi Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayıp, başvurusunu yaptı.

Kelkit’te yayınlanmakta olan Gümüşhaneekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Nihat Zeyrek, AK Parti’den Gümüşgöze Beldesi Belediye Başkanlığı için aday adaylık müracaatını AK Parti Kelkit İlçe Başkanlığı’na yaptı.

Gazeteci Zeyrek’in müracaat evraklarını AK Parti Kelkit İlçe Başkanı Sadi Tüysüz teslim aldı.

Aday adaylığı başvurusunun ardından yazılı bir açıklama yapan Zeyrek şunları ifade etti: “Halkımızın talep ve teveccühü ile kıymetli büyüklerimizin de olurlarını alarak 2024 yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Gümüşgöze Belde Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu müracaat ederek ilan ediyorum. Öğrenim, çalışma, siyasi ve sosyal hayatım süresince edindiğim bilgi, beceri ve tecrübelerimi halkımızın hizmetine sunma hususunda yüklendiğim ağır sorumluluğu omuzlarımda hissediyorum. Sizlerin desteği, Rabbimin inayeti ile hedeflerimize ulaşma konusunda azami gayret göstereceğimi iddia ediyorum. Şahsi çıkarlar için değil Gümüşgöze halkına hak ettiği değeri verebilmek için siz değerli Gümüşgözelilerden destek ve dua bekliyorum”

image_print

HABERLER