GENÇ FOTOĞRAFÇILAR TORUL CAM SEYİR TERASINDAYDI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GENÇ FOTOĞRAFÇILAR TORUL CAM SEYİR TERASINDAYDI

Giriş Tarihi: 11 Mart 2018 - 22:25

Son Güncelleme: 11 Mart 2018 - 22:25

Gümüşhane Gençlik Merkezi bünyesinde devam eden fotoğrafçılık kursunun genç kursiyerleri uygulamalı eğitim gezileri kapsamında ikinci ziyaretlerini 11 Mart Pazar günü Torul cam seyir terasına gerçekleştirdiler.

Ödüllü fotoğraf sanatçısı Mustafa Zengin’in eğitmenliğinde gerçekleşen Torul cam seyir terası uygulamalı fotoğrafçılık eğitim gezisine 35 kursiyer katıldı.

Kursiyerler Torul cam seyir terası ziyaretlerinden sonra, Torul merkez ilçe mahalle ve sokaklarında, sokak fotoğrafçılığında ışık kullanımı ve kompozisyon uygulamaları yaptılar..

Kursiyerleri ile birebir ilgilenerek fotoğrafçılık sanatının bütün inceliklerini ve tekniklerini  uygulamalı bir şekilde öğrencilerine aktarmaya çalışan eğitmen Mustafa Zengin, bu tutumuyla da genç fotoğrafçıların takdirini ve sevgisini kazandı.

Uygulamalı eğitim gezileri ile ilgili bir değerlendirme yapan Gençlik Merkezi Müdürü Beytullah Cebel de yaptığı açıklamada Mustafa Zengin’in özverili çalışmalarına değinerek:  “Fotoğrafçılık sanatı Gümüşhane’nin  tanıtımı için çok önemli bir araç. Bu çalışmalarla ilimizin tanıtımına katkı sağlıyoruz. Mustafa  Zengin Hocamıza ve kursiyer arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Eğitmen Mustafa Zengin; Torul’da gerçekleştirdikleri çalışmalara desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan’a, Gençlik Merkezi Müdürü Beytullah Cebel’e  ve Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu’na teşekkür etti.

 

image_print

HABERLER