GENÇ MEMUR-SEN’DEN “BİR BİLENLE BİLGE NESİL” ÖDÜL TÖRENİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GENÇ MEMUR-SEN’DEN “BİR BİLENLE BİLGE NESİL” ÖDÜL TÖRENİ

Giriş Tarihi: 28 Mart 2019 - 15:21

Son Güncelleme: 28 Mart 2019 - 15:21

Gümüşhane Eğitim Bir-Sen öncülüğünde Genç Memur-Sen İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesi kapsamında yapılan kompozisyon yarışması geniş katılımlı ödül töreni ile son buldu.

Gümüşhane Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan ödül törenine Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif SELVİ, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi DOĞAN, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit ATALAY, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin ATEŞ, Trabzon Memur-Sen İl Başkanı Mehmet KARA, Bayburt Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Kenan TURAN, Gümüşhane Üniversitesi Rektör Danışmanı Mustafa AYYILDIZ, eğitim kurumlarının yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Ödül töreninde “Bir Bilenle Bilge Nesil” Projesinin Koordinatörlüğünü üstlenen Eğitim Bir-Sen Gümüşhane Şube Başkan Yardımcısı Önder Oğur,  Genç Memur-Sen Gümüşhane İl Başkanı Sultan Akyazı, Memur-Sen Gümüşhane İl Başkanı Musa Uncu, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif SELVİ; Gümüşhane Üniversitesi Genel Sekreteri Doç.Dr. Fatih Yalçın, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen birer konuşma yaptılar.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN’in destekleri ile yapılan Mustafa KUTLU’nun “Ya Tahammül Ya Sefer” isimli kitabı üzerine yapılan kompozisyon yarışmasında 185 öğrenci tarafından yazılan kompozisyonların jüri tarafından değerlendirilmesi sonucu dereceye giren 10 öğrenciye verilen ödüllerle son bulan programda 10-9 ve 8. olan öğrencilere mansiyon ödülü,  7-6-5 ve 4. olan öğrencilere bisiklet ödülü, 3. ve 2. olan öğrencilere çeyrek altın, 1. olan öğrenciye ise yarım altın ödülleri takdim edildi.

1. olan öğrenci Mareşal Çakmak Sosyal Bilimler Lisesi Merve Nur ŞANLI

2. olan öğrenci Türk Telekom Fen Lisesinden Süleyman KAAN TUĞ

3. olan öğrenci Kelkit Abdulhamit Han Anadolu İmam Hatip Lisesinden Feyza YILMAZ

4. olan öğrenci Mareşal Çakmak Sosyal Bilimler Lisesinden Barış ATEŞ

5. olan öğrenci Kelkit 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesinden Merve Nur BEKTAŞ

6. olan öğrenci Türk Telekom Fen Lisesinden Melisa AKSOY

7. olan öğrenci Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesinden Sudenaz TÜRKEL

8. olan öğrenci Kelkit Yaşar ve İrfani Doğan Mes. ve Tek. Anad. Lis. Mustafa KAZANCI

9. olan öğrenci Türk Telekom Fen Lisesinden Şule Meryem MERAL

10. olan öğrenci Türk Telekom Fen Lisesinden Fatma Nur DOĞAN

image_print

HABERLER