GESOB HEYETİNDEN GTSO’YA ZİYARET - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GESOB HEYETİNDEN GTSO’YA ZİYARET

Giriş Tarihi: 08 Aralık 2022 - 16:21

Son Güncelleme: 08 Aralık 2022 - 16:21

Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Yasin Zengin, Gümüşhane Sanatkarlar Odası Başkanı Erorhan Kullukçu, Şiran Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tufan Tuğ, Köse Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Feridun Sancar, Yönetim Kurulu Üyeleri İzafettin Kesler, Kayhan Akbulut, Köse Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Kazancı, GESOB Denetim Kurulu Başkanı Mustafa Karakelle, Gümüşhane Bakkallar ve Manifaturacılar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Tuğba Zent, Müslüm Bayraktar ve oda sekreteri Tuğba Özdemir ile birlikte GTSO Başkanı İsmail Akçay’ı ziyaret etti.

Ziyaret amaçlarının hem gerçekleştirilen  GTSO seçimlerinin hayırlı olmasını dilemek hem de  istişare etmek olduğunu aktaran GESOB Başkanı Yasin Zengin, esnaf ve tüccarımıza daha iyi hizmet sunmak için esnaf odaları birliği olarak Ticaret ve Sanayi Odamız ile her zaman işbirliği içinde çalışmaktan mutluluk duyduğunu aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek değerli ve nazik ziyaretleri için GESOB heyetine teşekkürlerini ileten GTSO Başkanı İsmail Akçay ise “İstişare ve ortak akıl ile yapılan her işte hayır vardır. İstişare ve ortak akıl ile çıkılan yolda başarıya ulaşmak, faydalı  bir sonuç elde etmek daha kolaydır. Esnaf ve Tüccarımız zor bir coğrafyada rakiplerine göre daha kısıtlı imkânlar ile üretmeye, istihdam sağlamaya ve katma değer üretemeye çalışıyor. Bunu hepimiz biliyoruz. Bizlerde el birliği ülkemiz için katma değer üreten esnafımızın, tüccarımızın ve sanayicimizin önünü açmak, onlara daha iyi imkanlar sunabilmek için çalışmaya gayret gösteriyoruz. Şartlar zor alabilir ancak bizlere düşen el birliği ile daha çok çalışmak, üretmek ve dezavantaj gibi gözüken zorlukları, avantaja çevirebilmektir’ şeklinde konuştu.

Kaynak: Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası

image_print