GİYAD’da Bayram Başkan Güven Tazeledi - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

18 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GİYAD’da Bayram Başkan Güven Tazeledi

Giriş Tarihi: 05 Mayıs 2024 - 14:40

Son Güncelleme: 05 Mayıs 2024 - 14:49

İstanbul Küçükçekmece’de faaliyet gösteren Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (GİYAD) 7. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kongrede mevcut Başkan Bayram Erdem yeniden başkanlığa seçildi.

Küçükçekmece’de bulunan dernek binasında gerçekleştirilen genel kurula GÜSİAD Genel Başkanı, İBB Enerji/İsetaş Genel Müdürü Dr. Yüksel Yalçın, ŞİDEF Genel Başkanı ve Gümüş Mühendislik ve Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kaya, ŞEKAV Başkan Yardımcısı ve Mutlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, Gümüşhaneli iş insanları ve çok sayıda GİYAD üyesi katıldı.

Genel kurulda denetim komisyonu, mali tablo, tahmini bütçe ve faaliyet raporunun okunmasının ardından seçimlere geçildi.

Mevcut başkan Bayram Erdem’in güven tazelediği kongrede yeni dönemdeki yönetim ve denetim kurulu üyeleri de seçildi.

Yeni dönem için birlik ve beraberlik mesajı veren GİYAD Başkanı Bayram Erdem, “Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin 7. Olağan Genel Kurulu, bugün dernek merkezimizde gerçekleştirildi. Yapılan seçimde, bu görevi şahsıma ikinci kez tevdi eden genel kurulumuza, üyelerimize, divan heyetimize ve geçmişten bugüne GİYAD’a emek veren başkanlarımıza, üyelerimize teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Yeni dönem hayırlı olsun. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun” dedi. 

GİYAD’ın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Bayram Erdem, Fatih Efe, Nezir Oğur, Turan Dereli, Adem Dede, Sinan Altıparmak, Davut Değirmenci, Muzaffer Efe, Vedat Yalçın, Harun Gülap, Erdoğan Kaya, Necmettin Mutlu, Azimet Yalçın, Tuğrul Yıldız, Şafak Gündüz, Cem Demirel, Uğur Kaya, Semih Tanguroğlu, Gürkan Yıldız, Engin Orakçı, Yüksel Eryılmaz, Necati Kaya, Sezai Efe, Fırat Aras, Davut Ficil, Hüseyin Kaya, Kemal Ulutaş, Necmettin Eryılmaz, Yüksel Kaya, Selahattin Altıparmak, Yasin Yalçın, Mehmet Yetim.

image_print

HABERLER