GÖREV SÜRELERİ DOLAN PİR VE SALANTUR VEDA ETTİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÖREV SÜRELERİ DOLAN PİR VE SALANTUR VEDA ETTİ

Giriş Tarihi: 11 Haziran 2019 - 21:11

Son Güncelleme: 11 Haziran 2019 - 21:11

Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir ve Başkan Vekili Ömer Salantur görev sürelerinin dolması nedeniyle görevlerinden bugün ayrıldılar.

Gümüşhane Kent Konseyi’nde 2009 yılından beri iki dönemdir yöneticilik yapan Hasan Pir ve Ömer Salantur bir ay önce Gümüşhane kamuoyuna yaptıkları açıklama ile yeni dönemde tekrar aday olmayacaklarını duyurmuşlardı.

Görevlerinden ayrılmaları nedeniyle bugün bir veda mesajı yayımlayan Başkan Hasan Pir ve Başkan Vekili Ömer Salantur’un mesajları şöyledir:

“Gümüşhane Kent Konseyi yöneticileri olarak yeni dönemde kent konseyinde görev almayacağımızı Gümüşhane kamuoyuna bir ay önce deklere etmiştik.

Mevzuat gereği 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile görevimiz dolmuş olup,  Gümüşhane Kent Konseyi’nin yeni dönem oluşum çalışmaları da tarafımızdan tamamlanmış,  gerekli oluşum evrakları  Gümüşhane Belediye Başkanlığı’na intikal ettirildiğinden  bugün itibariyle görevimiz sona ermiş bulunmaktadır.

Yeni dönemin birinci seçimli genel kurul toplantı prosedürü bundan sonraki aşamada  Gümüşhane Belediye Başkanlığı inisiyatifinde olacaktır.

2010 yılında başladığımız Gümüşhane Kent Konseyi Yöneticiliğini 9 yıllık bir çalışma döneminden sonra bugün itibariyle sonlandırmış bulunmaktayız.

Görev yaptığımız 9 yıllık süre içinde Gümüşhane Kent Konseyi’ni Türkiye’nin en kurumsal ve en başarılı kent konseylerinden biri  yapmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu önemli noktaya gelmemizde özellikle  Değerli Gümüşhane basınımızın çok yüksek desteğini aldık. Bu vesile ile öncelikle değerli basın mensuplarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, STKlarımıza, başta sayın Valimiz Kamuran Taşbilek olmak üzere görev yaptığımız süre içinde çalışmaktan büyük zevk duyduğumuz sayın valilerimize, büyük bir zevkle çalıştığımız Sayın Belediye Başkanımız Ercan Çimen başta olmak üzere görev yaptığımız belediye başkanlarımıza, Sayın Rektör Prof.Dr. Halil İbrahim  Zeybek başta olmak üzere görev yaptığımız süre içindeki Sayın Rektörlerimize, Üniversite camiamızın çok değerli mensuplarına, kent konseyimizin çok değerli genel kurul üyelerine, yürütme kurulu üyelerine ve başta  Sayın Aysel Akçay olmak üzere kadın meclisinin çok değerli üyelerine ve her zaman bize destek olan Gümüşhaneli vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ediyor ve saygı ile arz-ı veda ediyoruz.”

image_print

HABERLER