GTSO BAŞKANI AKÇAY SEÇİM SONRASI HEDEFİ GÖSTERDİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

27 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GTSO BAŞKANI AKÇAY SEÇİM SONRASI HEDEFİ GÖSTERDİ

Giriş Tarihi: 01 Nisan 2019 - 22:27

Son Güncelleme: 01 Nisan 2019 - 22:27

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, yerel seçim sonuçlarının başta şehrimiz ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek, “31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerini, milletimizin sandığa yansıttığı güçlü irade ile tamamlamış bulunuyoruz. Başta şehrimiz, ilçelerimiz, çevre illerimiz ve diğer tüm şehirlerimiz başta olmak üzere millet iradesi seçilmiş belediye başkanlarımızı ve muhtarlarımızı tebrik ediyorum.

 Artık sıra  birlik ve beraberlik içinde millet iradesi ile birlikte seçilen temsilcilerimize sahip çıkma, üretme ve ekonomiye odaklanma vaktidir.

Vakit siyasi görüşleri ve tartışmaları bir kenara bırakıp  milletimizin iradesine  saygı duyarak,  tek vücut halinde  ‘Güçlü Ekonomi Güçlü Türkiye’ sloganıyla birlik ve beraberlik içinde yürüme zamanıdır.

Bilindiği gibi önümüzde seçimsiz geçireceğimiz 4,5 yıllık önemli bir zaman var. Bu dönemde ekonomik anlamda yapılacak çok işimiz var ve  bu süreçte hepimize önemli görevler düşüyor. Bizler de Türk iş dünyası olarak daha çok üretmek için, daha fazla yatırım için, daha fazla istihdam ve ihracat için var gücümüzle çalışacağız.’ ifadelerini kullandı.

(Kaynak: GTSO Basın Birimi – 01.04.2019)

image_print

HABERLER