GTSO BAŞKANI AKÇAY’DAN ODA ÜYELERİNE BİR MÜJDE DAHA - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GTSO BAŞKANI AKÇAY’DAN ODA ÜYELERİNE BİR MÜJDE DAHA

Giriş Tarihi: 29 Nisan 2020 - 15:38

Son Güncelleme: 29 Nisan 2020 - 15:38

Koronavirüs salgını nedeniyle finansal olarak güçlük çeken iş dünyası için  TOBB, Denizbank ve Kredi Garanti Fonu (KGF) işbirliğiyle 7. ‘TOBB Nefes Kredisi’nin hayata geçirildiği  müjdesini veren Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Akçay, TOBB ve Halkbank  arasında  yapılan protokol kapsamında  şahıs işletmesi üyelerinde Halkbank’ın Cansu’yu Kredisi paketinden faydalanabileceği müjdesini de aktardı.

Yapılan protokol  ile Halkbank tarafından esnaflara verilen Cansu’yu Kredisinden   GTSO şahıs işletmelerinin de rahatlıkla faydalanabileceğini belirten Başkan Akçay: “Taleplerimiz doğrultusunda Halkbank’ın Cansu’yu paketinden  esnaflarla birlikte oda ve borsaların üyesi şahıs işletmelerinin de  faydalanması imkanı sağlanmıştır. Şahış işletmesi üyelerimiz 25 bin TL krediyi %7.5 faiz oranı ile kullanabilecek, ayrıca 25 bin TL limitli Paraf Kart alabileceklerdir” dedi.

Halkbank’ın Cansu’yu Kredisi paketinin oda üyelerine de kullandırılması için büyük mücadele ve emek veren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğluna Gümüşhane iş dünyası adına bir kez daha teşekkür eden GTSO Başkanı Akçay: “TOBB Nefes Kredisi ve Halkbank’ın Cansu’yu kredisi ile iş dünyamızın yaşamış olduğu bu zor süreci en az kayıpla atlatacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

KAYNAK: GTSO BASIN BİRİMİ – 29.04.2020

image_print

HABERLER