GTSO, Gümüşhane’de Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Gibi Çalışıyor - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GTSO, Gümüşhane’de Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Gibi Çalışıyor

Giriş Tarihi: 09 Aralık 2022 - 8:00

Son Güncelleme: 11 Aralık 2022 - 12:56

Gümüşhane Olay Gazetesi’nin Haberi

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Gümüşhane ile ilgili her konuda sahada aktif mücadele veriyor.

GTSO Başkanı İsmail Akçay, ticaretten eğitime, ekonomiden turizme, sağlıktan altyapıya, öğrenci burslarına kadar Gümüşhane’nin ve Gümüşhanelilerin her türlü sorunuyla ilgilenip çözüm yolları arıyor.

Gerek il içinde gerekse ülke genelinde yapılan toplantılarda Gümüşhane adına yapılması gereken her türlü çalışmanın içinde bulunan GTSO Başkanı İsmail Akçay ve ekibi Gümüşhaneliler tarafından her zaman takdir ediliyor.

Gümüşhaneli vatandaşlarımız; İsmail Akçay ve GTSO ekibi ile ilgili yaptıkları değerlendirmede şunları söylediler, “Genel idareden, yerel idareye ve siyasete kadar ilde oluşan tüm boşlukları neredeyse Sayın Akçay ve ekibi dolduruyor. GTSO, adeta Cumhurbaşkanlığı kabinesi gibi çalışıyor. Tanıyan, tanımayan, köylüsü kentlisi, iş sahibi ya da işsiz vatandaşlarımız her hangi bir sorunla karşılaştıklarında ilk olarak GTSO’ya Sayın Başkan İsmail Akçay’a uğrayıp istişare ediyorlar. Sayın Akçay, ilimiz için çok önemli bir değerdir, önemli bir markadır. Allah ondan razı olsun.”

Kaynak: Gümüşhane Olay gazetesi – 09.12.2022

image_print

HABERLER