GTSO, YÜKSEK STANDARTLI ODA STATÜSÜNE KAVUŞTU - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GTSO, YÜKSEK STANDARTLI ODA STATÜSÜNE KAVUŞTU

Giriş Tarihi: 02 Şubat 2017 - 10:27

Son Güncelleme: 02 Şubat 2017 - 10:29

TOBB Oda /Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında 11. Dönem Akreditasyon sürecinde yer alan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) yapılan belgelendirme denetimini geçerek Akreditasyon Statüsü almaya hak kazanan  226. Oda oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından uygulanan Oda-Borsa Akreditasyon Sistemi kapsamında 11. Dönem Akreditasyon  sürecine dahil edilen Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası  Türk Loydu Vakfı İktisadi İşletmesi Denetçisi tarafından yapılan denetlemede başarılı olarak Türkiye’deki 365 oda ve borsa arasından Akredite oda statüsünü almaya hak kazanan 226. oda oldu.

Yapılan denetleme sonucunda Avrupa standardında hizmet veren bir oda olduklarının tescil edildiğini belirten GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, yetkili denetçi kuruluş olan Türk Loydu denetçisi tarafından  yapılan belgelendirme denetimi sonucunda başarılı olan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası’nın  Akredite olmaya hak kazanan 226.oda olduğunu söyledi. Türkiye’de toplam 365 oda ve borsa olduğunu  belirten Başkan Akçay, ‘’Bu denetleme sonucu elde edilen   başarı  Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası’nın  hizmet kalitesinin tüm dünyadaki gelişmiş oda ve borsaların verdiği hizmet kalitesinde hizmet verdiğinin en açık göstergesidir. Akreditasyon demek bir kalite sistemi demektir. GTSO olarak bu siteme entegre olduğumuzu yapılan denetlemede başarılı olarak gösterdik.”

 AVRUPA STANDARDINDA HİZMET VEREN ODA OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK

“İngiltere’de Londra Ticaret Odası, Almanya’da  Berlin Ticaret Odası, İstanbul’da  İstanbul Ticaret Odası  üyelerine nasıl hizmet veriyorsa  biz de Akredite oda olarak  Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak  üyelerimize aynı hizmetleri sunan  hizmet standardı yüksek bir oda olduğumuzu gösterdik. İnşallah gün geçtikçe üyelerimize vermiş olduğumuz hizmet kalitemizi akreditasyon sistemiyle  geliştirerek  her gün biraz daha  üst seviyelere taşıyacağız. Başta Genel Sekreterimiz  ve oda personelimiz  olmak üzere bütün ekibimizin yüksek özveri ve fedakarlıkla   yürüttüğü çalışmaların Akredite oda olmamızda   büyük katkıları olmuştur. Tüm çalışma arkadaşlarıma  ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca oda Yönetimimize ve Meclisimize de   yürütülen bu çalışmalara verdikleri katkılardan  dolayı teşekkür ediyorum. GTSO olarak  yakaladığımız hizmet kalitesinden  hiçbir şekilde ödün vermeden daha da yükselterek çalışmalarımıza devam edeceğiz.’’ dedi.

image_print

HABERLER