GTSO’DAN DERECEYE GİREN 3 ÖĞRENCİYE DESTEK - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GTSO’DAN DERECEYE GİREN 3 ÖĞRENCİYE DESTEK

Giriş Tarihi: 28 Ekim 2020 - 21:44

Son Güncelleme: 29 Ekim 2020 - 21:47

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) 2020 Yüksek Öğretim Kurumları sınavında şehrimizde en yüksek puanı alan 3 öğrenciyi ödüllendirdi.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak Gümüşhane’de eğitim gören öğrencilere destek olmak amacıyla belirli aralıklarla çeşitli faaliyetler yürüttüklerini belirten GTSO Başkanı İsmail Akçay, gerçekleştirecekleri bu etkinlikte 2020 Yüksek Öğretim Kurumları sınavında Gümüşhane’de önemli bir başarı elden öğrencileri tebrik etmek ve onlara destek olmayı amaçladıklarını söyledi.

2020 Yüksek Öğretim Kurumları sınavında göstermiş oldukları başarı için,  Hazal Rana Şahinöz,  Mustafa Uğur Mutaf ve Yaren Nar isimli öğrencileri tebrik eden GTSO Başkanı İsmail Akçay şunları söyledi:

“Şehrimizde önemli bir başarı elde eden siz değerli öğrencilerimiz ile birlikte çeşitli puanlar alarak farklı bölümlere yerleşen tüm öğrencileri ve öğrencilerimizin başarısı için mücadele eden eğitimcilerimizi tebrik ediyorum. Hepinizin bildiği gibi Cumhuriyetimiz 97.Kuruluş yıl dönümünü yarın kutlayacağız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de öğretmenlerimiz hakkında dediği gibi ‘’Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır.’ Sözünden hep çok etkilendim ve gurur duydum. Yine Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’Biz aklı hür vicdanı hür ve irfanı hür nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz’’ sözünün de ne kadar önemli olduğunu asla unutmamamız gerektiği düşüncesindeyim. Bu önemli sözlerin altını doldurmak isteğimizde sayfalar dolusu anlam yazılabilir.”

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Belirttiği bu fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller siz değerli eğitmenlerimiz sayesinde yetişecektir. Dünyada herkes zengin olmak istiyor. Ancak kabiliyetli, eğitimli ve donanımlı olanlar zengin oluyor. Eğitimli donanımlı ve kabiliyetli insanlardan oluşan ülkeler zengin oluyor. Öğretmenlerimizin yetiştirdiği bilgili, donanım sahibi ve kabiliyetli siz değerli gençlerimiz sayesinde ülkemiz muasır medeniyetler seviyesine ulaşacaktır. Buna olan inancımızda tamdır. Ben bir kez daha Hazal Rana Şahinöz, Mustafa Uğur Mutaf ve Yaren Nar öğrencilerimizi göstermiş oldukları bu önemli başarı için tebrik ediyorum.”

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası’nın yürütmüş olduğu önemli projeler sayesinde her zaman eğitim camiasına yakından destek olduğunu belirten Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan ise farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen bu güzel etkinlik için Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay ve oda yöneticilerine teşekkür etti.

Toplumuzun geleceğinin çocuklarımızın etkin ve nitelikli bir şekilde yetişmesine bağlı olduğunu belirten Müdür Seydi Doğan, “Bu öğrencilerimizde eğitim süreçlerinde göstermiş olduğu bu başarılı grafik ile buna aday olduklarını gösterdiler. Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamız tarafından gerçekleştirilen, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizi motive edici bu tarz etkinliklerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu tür etkinlikler hem öğrencilerimizi hem de eğitim camiamızı olumlu motive ediyor. Ben bir kez daha değerli desteklerinden dolayı Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Akçay ve oda yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlik öğrencilere hediyelerinin takdim edilmesinin ardından, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

KAYNAK: GTSO BASIN BİRİMİ – 28.10.2020

image_print

HABERLER