GTSO’NUN GELENEKSEL EĞİTİM YARDIMI BU YIL DA DEVAM ETTİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GTSO’NUN GELENEKSEL EĞİTİM YARDIMI BU YIL DA DEVAM ETTİ

Giriş Tarihi: 23 Eylül 2019 - 22:48

Son Güncelleme: 23 Eylül 2019 - 22:49

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim öğretim ve gıda desteklerini ihtiyaç sahiplerine ve öğrencilere ulaştırmaya devam ediyor.

Sosyal sorumluluk kapsamında GTSO’nun çalışma alanı olan Gümüşhane -Merkez, Torul ve Kürtün İlçelerindeki köylerde bulunan okullardaki öğrencilerin eğitimlerine destek olmak amacıyla çanta ve kırtasiye malzemeleri köy okulları bizzat ziyaret edilerek 800 öğrenciye birinci elden ulaştırıldı.

GTSO Başkanı İsmail Akçay yaptığı açıklamada yardımlarla ilgili olarak şunları söyledi:

“Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında ihtiyaçlı ailelere Ramazan Gıda Desteği ve İlköğretim Öğrencilerimize Kırtasiye Desteği yapmamıza vesile olarak öncülük eden, 365 gün ülkemizin hizmetinde koşan  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyor, yıllardır devem ettirdiğimiz bu  destekleri önümüzdeki  yıllarda da devem ettirmeyi temenni ediyor bu vesile ile ülkemizin geleciğini emanet edeceğimiz çocuklarımıza 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının  başarı getirmesini diliyorum.”

image_print

HABERLER