GÜMÜŞHANE 2021’E YÜKSEK MORALLE GİRDİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE 2021’E YÜKSEK MORALLE GİRDİ

Giriş Tarihi: 05 Ocak 2021 - 13:41

Son Güncelleme: 05 Ocak 2021 - 13:41

GÜMÜŞHANE OLAY GAZETESİ HABERİ – 05.01.2021

Devletimizin aldığı tedbirlere vatandaşlarımızın uyum göstermesi nedeniyle Gümüşhane ili genelinde koronavirüs vakalarında büyük düşüş yaşanması vatandaşları sevindirdi.

Ülkemizin her tarafında olduğu gibi Gümüşhane ilinde de özellikle son 4 haftada ciddi oranda vaka düşüşleri yaşandı. Yılbaşı dolayısıyla yaşanan 3 günlük sokağa çıkış kısıtlamasında da Gümüşhane caddeleri ve sokakları boş kaldı. Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, kurallara uyulmasından dolayı Gümüşhanelilere teşekkür etti.

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, koronavirüs vakalarında özellikle son 4 hafta içerisinde ülkemizin her yerinde ciddi oranda bir düşüş olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımızın duyarlılığı sayesinde 2021 yılına vaka sayılarındaki düşüşle girdik. Tedbirlere uyma konusundaki hassasiyetleri nedeniyle Gümüşhaneli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Tedbiri elden bırakmadan, maske, mesafe ve temizlik kurallarına tavizsiz uyarak, aile içi bulaşa dikkat ederek ve misafirlik ilişkilerini dondurarak bu süreci devam ettireceğiz. Tedbirleri olmazsa olmazımız olarak kabul etmek zorundayız” dedi.

Koronavirüs ile ülke genelinde büyük bir mücadele yürütüldüğüne değinen Vali Taşbilek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Sağlık Bakanımızın, İçişleri Bakanımızın, Bilim Kurulumuzun ve devletimizin bütün birimlerinin talimatları ve tavsiyeleri çerçevesinde, koronavirüsle mücadele kapsamında ülkemizde büyük bir mücadele yürütülüyor.  Değerli Vatandaşlarımız da yüksek duyarlılıklarıyla bu büyük mücadeleye destek oluyorlar. Tavsiye edilen bütün tedbirlere uyarak, devletimizce temin edilen aşıları belirtilen öncelik sırasına göre yaptırarak tüm ülkemize örnek olmamız lazım. Bunun için Gümüşhaneli hemşehrilerime güveniyorum” şeklinde konuştu.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE OLAY GAZETESİ – 05.01.2021

image_print

HABERLER