Gümüşhane Adliyesi’nin Yardımı Bölgeye Ulaştı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Adliyesi’nin Yardımı Bölgeye Ulaştı

Giriş Tarihi: 12 Şubat 2023 - 15:05

Son Güncelleme: 12 Şubat 2023 - 15:05

Gümüşhane Adliyesi, Gümüşhane Ceza İnfaz Kurumu ve Gümüşhane Denetimli Serbestlik Müdürlüğü dayanışmasıyla depremzede vatandaşlar için hazırlanan yardım kolileri bölgeye ulaştı.

Yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Gümüşhaneliler ilk gününden itibaren durdurak bilmeden yardıma koşmaya devam ediyor.

Bölgede bulunan çok sayıda depremzede vatandaşın yardımına koşanlar arasına Gümüşhane Adliyesi, Gümüşhane Ceza infaz kurumu ve Gümüşhane Denetimli Serbestlik Müdürlüğü de eklendi.

Kurumda toplanan ısıtıcı, mont, gıda ve temel ihtiyaç maddeleri, AFAD’la koordineli olarak geçtiğimiz gün depremzede vatandaşlar için yola çıkmıştı. Yardım kolilerini taşıyan araç bugün Gaziantep’in İslahiye ilçesine ulaştı.

Ayrıca Gümüşhane Adliyesi ve Mülhakat Adliyeleri de topladıkları nakdi yardımları AFAD’a ait hesaplara göndererek bölgedeki vatandaşlara destekte bulundu.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr

image_print

HABERLER