GÜMÜŞHANE AK PARTİ İL BAŞKANI KÖSE'DEN YENİ YIL MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE AK PARTİ İL BAŞKANI KÖSE’DEN YENİ YIL MESAJI

Giriş Tarihi: 31 Aralık 2020 - 17:34

Son Güncelleme: 31 Aralık 2020 - 17:36

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse Yeni Yıl mesajı yayımladı. 

Köse mesajında şunları söyledi:

“Acısıyla tatlısıyla 2020 yılını geride bırakarak 2021 yılına girmenin hep birlikte heyecanını yaşıyoruz. Her yeni yıl, umutların yeşerdiği, iyimserliğin hâkim olduğu, daha iyi hayat şartlarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortam oluşturmaktadır.

Yeni yıl, kişisel ya da toplumsal olarak geleceğe dönük beklentilerimizin arttığı, başarı ve mutlulukların ümit edildiği yeni bir başlangıçtır. Ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğinin 2021 yılında daha da güçlenerek devam edeceğine, huzurlu, mutlu ve başarılı bir yıl geçireceğimize olan inancım tamdır.

Yeni yılda ülkemizin daha ileri gitmesi, refah ve huzur ortamının devam etmesi en büyük temennimizdir. Ak Parti Gümüşhane olarak yeni yılda ilimiz adına koyduğumuz hedefleri gerçekleştirebilmenin, halkımıza daha fazla sosyal ve ekonomik imkânlar sunabilmenin gayreti içerisinde olacağız. Gümüşhane’mizin önüne yeni ufuklar açma azim ve kararlılığımızı sürdüreceğiz.

 Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli Gümüşhaneli hemşerilerimin yeni yılını en samimi duygularımla kutluyor; 2021 yılının ülkemize, milletimize ve ilimize huzur, barış, sağlık ve mutluluklar getirmesini temenni ediyorum.”

image_print

HABERLER