GÜMÜŞHANE AK PARTİ’DE HER SALI HALK GÜNÜ ETKİNLİĞİ DEVAM EDİYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

18 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE AK PARTİ’DE HER SALI HALK GÜNÜ ETKİNLİĞİ DEVAM EDİYOR

Giriş Tarihi: 21 Şubat 2018 - 22:45

Son Güncelleme: 21 Şubat 2018 - 22:45

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığınca parti binasında her salı günü gerçekleştirilen ‘Halk Günü Etkinliği’ne vatandaşlar ve muhtarlar yoğun ilgi gösteriyor.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av.Celalettin KÖSE halk günü ile ilgili şunları söyledi: “Bilindiği gibi her gün il başkanlığımızda nöbetçi başkanımız bulunmakta ve vatandaşlarımızla görüşmeler yapmaktadır. Bunun yanı sıra parti binamızda her salı günü de “halk günü” yaparak vatandaşlarımızla biz görüşüyoruz. Elimizden geldiği kadarıyla halkımıza destek olmaya çalışıyoruz. Halk gününde görüştüğümüz her vatandaşın derdine derman olmaya, sorunlarını, sıkıntılarını çözmeye çalışıyoruz.”

AK kadrolarlar ile birlikte Gümüşhane’yi ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda gelişmiş kentler seviyesine çıkarmak için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden  Başkan Köse: “Gümüşhane’ye değer katmak ve katkı sağlamak için sorunlarımızın tespiti ve çözümü noktasında şehrin tüm paydaşlarıyla koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdükçe inanıyorum ki şehrimiz, hedeflediğimiz noktalara en kısa sürede ulaşacaktır. Şehrimizi bulunduğu konumdan daha ileriye taşımak amacıyla mesai mevhumu gözetmeden hedeflerimize doğru ilerliyoruz. Teşkilatlarımız ile birlikte halkımızın emrindeyiz”dedi.

image_print

HABERLER