Gümüşhane AK Parti’den Görkemli Aday Tanıtım Toplantısı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

7 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane AK Parti’den Görkemli Aday Tanıtım Toplantısı

Giriş Tarihi: 10 Şubat 2024 - 17:02

Son Güncelleme: 10 Şubat 2024 - 17:12

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri için 12 ilçe ve belde belediye başkan adayını düzenlediği geniş katılımlı görkemli bir toplantıyla tanıttı.

Atatürk Kültür Merkezi’nde bugün gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Milletvekili Av.Celalettin Köse, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, ilçe, belde başkanları, il, ilçe, belde kadın ve gençlik kolları başkanları, ilçe ve belde belediye başkan adayları, bazı belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda protokol konuşmalarının ardından Genel Başkan Yardımcısı Demiröz tarafından her bir ilçe ve belde belediye başkan adayı tek tek sahneye davet edilerek katılımcıları selamladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz

Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, bütün belediye başkan adaylarına ve aday adayı olanlara medeni cesaretleri nedeniyle teşekkür ederek, “Adayları belirlemek için 1,5 aydır gece gündüz çalıştık. Defalarca anketler yapıldı, gelindi, gidildi ve en sonunda belirlendi. Aday adaylarımızı da adaylarımızla birlikte sahada göreceğiz” dedi.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse ise konuşmasında bugünden sonra sahada birlik, beraberlik kardeşliği en üst seviyede tahkim ederek Belediye Başkan adaylarının etrafında kenetlenip 31 Mart akşamı bu işi zaferle taçlandırmak istediklerini belirterek “Bu konuda her birimizin vazifesi de vardır, vebali de vardır. Onun için bahanelerle kırgınlıkları bir kenara itip adayımızın etrafında kenetlenip zafere ulaşmak bizim boynumuzun borcudur. Biz 31 Mart gününe kadar bu doğrultuda sefer bizden, zafer Allah’tan diyerek gayretlerimizi göstereceğiz” diye konuştu.

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen de AK Parti’nin ilk Gümüşhane Belediye Başkanı olduğunu hatırlatarak, “Üçüncü dönemde Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle tekrar aday oldum. İlk günkü heyecanla, aşkla çalışıyoruz ve bunu da devam ettireceğiz. Bir belediye başkanı aday arkadaşımız “Biz genel başkanımızla çok rahatlıkla görüşüyoruz, onlar genel başkanıyla istediği zaman görüşemiyor” demiş. Biz her ay il başkanımızla, milletvekilimizle, kadın ve gençlik kolları başkanımızla, il genel meclisi başkanımızla Ankara’da her ay toplanıyoruz. O arkadaşımız onun farkında değil. Herhalde başka bir dünyada yaşıyor. Ve biz de milletvekilimiz, il başkanımız, ben her bakanımızı, her genel müdürümüzü, her daire başkanımızı telefonumuzun diğer bir ucunda istediğimiz anda hem konuşabiliyoruz hem randevu alabiliyoruz hem görüşebiliyoruz. Demek ki bu arkadaşımız bunun farkında değil. Mevcut Gümüşhane Belediyesi’nin bütçesinin ne kadar olduğunu bilmiyor. Şu anda 402 milyon bütçemiz var. O 50 milyonlardan bahsediyor. Ve Gümüşhane Belediyesi’ne göz dikmiş. Bizler o Belediyeyi aldık, Allah’ın izniyle bundan sonra devam ettireceğiz. İlçelerimizde kaybettiğimiz belediyeler var. Şehrin abi belediyesi olarak her zaman milletimin de o belediyelerin de emrindeyiz. Beraber en güzel şeyleri yapacağız. İnşallah Gümüşhane’nin tamamını AK Parti belediyesi yaparız. Tüm dava arkadaşlarımızda bir heyecan var, bir istek var. İnşallah bu heyecan sahaya yansır. Birlik beraberlikle ve kenetlenerek inşallah zafere hep beraber ulaşırız” dedi.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu da “Hepimizin tek bir amacı var oda bu aziz millete hizmetkar olmak. AK Parti kadroları olarak her zaman Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizin hizmetine koştuk. Tevazu, samimiyet ve gayretle, ‘memleket işi gönül işi’ diyerek başladığımız yürüyüşümüze şimdi ise “Gerçek belediyecilik” sloganıyla milletimizin huzuruna çıktık.  Burada hepimizin çok önemli görevleri var. Bu kutlu yürüyüşümüze hep birlikte devam edeceğiz.  Ben Gümüşhanemizin Cumhurbaşkanımıza olan sevgisini görüyorum. Tüm adaylarımız Cumhurbaşkanımızın bize emanetidir. Biz hep birlikte ben demeden sen demeden biz diyerek Cumhurbaşkanımızın emanetlerine sahip çıkacağız” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından 12 ilçede ve belde belediye başkan adayı tek tek sahneye davet edilerek tanıtılmasıyla program sona erdi.

AK Parti’nin Kelkit Belediye Başkan Adayı önceki dönem Belediye Başkanı Ünal Yılmaz olurken, Köse ilçesinde Seyhan Tok, Kürtün ilçesinde önceki dönem Belediye Başkanı Ahmet Kanat, Şiran ilçesinde İl Genel Meclisi üyesi Kadir Yıldız, Torul ilçesinde ise AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Zengin, Kelkit ilçesine bağlı Deredolu Beldesinde Ahmet Mağat, Gümüşgöze Beldesinde Selvet Söylemez, Öbektaş Beldesinde Muharrem Kartal, Söğütlü Beldesinde Mürsel Türkel, Ünlüpınar Beldesinde Mustafa Nas olurken Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün Beldesinde önceki dönem Belediye Başkanı Aynur Zorlu Kaya, Merkez ArzularKabaköy Beldesinde Abdulkerim Uçan ve Şiran ilçesine bağlı Yeşilbük Beldesinde de Bayram Sarı oldu.

image_print

HABERLER