Gümüşhane AK Parti’nin Hedefi Türkiye Derecesi - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane AK Parti’nin Hedefi Türkiye Derecesi

Giriş Tarihi: 29 Ocak 2023 - 22:05

Son Güncelleme: 29 Ocak 2023 - 22:07

AK Parti İl Başkanı Köse, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur ittifakı ile birlikte Türkiye’de derece yapacağız” dedi.

AK Parti Kelkit İlçe Başkanlığı tarafından geniş katılımlı üç kademe yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

Kelkit Belediyesi Kültür Evi’nde yapılan toplantıya AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse, Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, AK Parti Kelkit İlçe Başkanı Sadi Tüysüz, İl Genel Meclis Üyeleri Reşat Çalışkan, İl Genel Meclis Üyesi Sami Tuncay, AK Parti il ve İlçe parti yöneticileri, kadın kolları ile gençlik kolları yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Köse, teşkilatçılığın fedakârlık işi olduğunu dile getirerek, toplantıya katılan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Başkan Köse konuşmasında 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin önemine dikkati çekerek, “Şu an burada; kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla, ana kademeyle, belediyemizle şahane bir ahenk söz konusu. Buradaki bu hava sizlerin buraya katılımlarınız bunun göstergesi, nişanesi. Önümüzdeki süreçte telafisi imkansız zamanlara giriyoruz. Vitesi biraz daha artırıp İnşallah Kelkit’i kapı kapı dolaşacağız. Ve ben inanıyorum ki Kelkit Türkiye’de de adını dereceye yazdıracak” diye konuştu.

Gümüşhane’nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur ittifakı ile birlikte Türkiye’de derece yapacağının altını çizen Köse, söyle konuştu:

“Yine Allah’ın izniyle milletvekilliği seçimlerinde 2-0 yapacağız. Bundan hiç şüphem yok. Şu anda yapılan anketlerde çıtamız, ivmemiz hep yukarılarda. Göreceksiniz mayıs ayında Cumhurbaşkanımız yeniden AK Parti Genel Merkezinin önünde Aziz Türk milletine balkon konuşmasıyla hitap edecek. Cumhurbaşkanımız “Benin en büyük gücüm teşkilatlarım” diyor. Cumhurbaşkanımız teşkilatlarına çok güveniyor. Cumhurbaşkanımız için en çok fedakarlığı yapıp, ona en çok desteği vereceğimiz zaman dilimi önümüzdeki seçimler. Bizim Cumhurbaşkanımıza borcumuz var. Bu sebeple hep birlikte gece gündüz, yağmur çamur, kar kış demeden çok çalışacağız.”

Başkan Köse, göreve geldikleri günden bugüne kadar tüm Gümüşhane’de teşkilatlarla birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Teşkilatların yaklaşan seçimlerde daha çok fedakarlıklar yapmak zorunda olduğunu kaydeden Başkan Köse, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki AK Parti Hükümetleriyle elde ettiği kazanımları muhafaza edebilmesi için 2023 seçimlerinde bu hizmetlerin akamete uğramaması için önümüzdeki günlerde daha büyük fedakarlıklar yapmak zorundayız.  Ben 8 yıllık il başkanıyım; bu dünyada da ahirette de şahitlik ederim ki AK Parti teşkilatları kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye başkanımız, il genel meclis üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, ana kademedeki yönetim kurulu üyeleri çok büyük fedakarlıklarla partimizi bu günlere getirdi” dedi.

AK Parti Gümüşhane teşkilatlarının geçmişte çok büyük başarılara imza attığını kaydeden Başkan Köse, şu ifadeleri kullandı:

“Tüm bu başarıların hepsini bir kenara koyun önümüzdeki süreç hepsinin toplamından daha önemli. Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 yılında ikinci 100 yüzyılımıza girmiş olduk.  Cumhurbaşkanımız onun adına “Türkiye Yüzyılı” dedi. 14 Mayıs’ta da inşallah seçimler yapılacak. Sandık milletin önüne gelecek, millette iradesini sandığa yansıtacak. Ama biz teşkilatlar olarak girilmedik gönül bırakmamaya özen göstereceğiz. Ayrımız gayrımız, ötekimiz yok. Geçmişte AK Parti’ye oy vermemiş olabilir, belediye seçimlerinde bizi desteklememiş olabilir, olsun… Hepsine gideceğiz, hepsinin gönlünü almaya çalışacağız, hepsinin desteğini isteyeceğiz. Ben biliyorum ki Kelkit’teki bu birlik ve beraberlik, bu kardeşlik iklimi devam edecek ve daha büyük zaferlere hep birlikte ulaşacağız.

Başkan Köse, 2018 yılında oy kullanmayıp, 2023’de oy kullanacak 6 milyona yakın genç seçmenin olduğu bilgisini vererek, “Gençlik kollarımıza çok güveniyoruz. Önümüzdeki günlerde seçim kampanyasını başlattığımızda çok daha geniş katılımlı toplantılar yapacağız. Bunun lokomotifi gençlerimiz olacak.  Muhalefet sürekli “gideceksiniz, az kaldı” gibi kelimelerle seçmenler üzerinde algı oluşturmaya, moral bozmaya çalışıyor. Ancak bizim moralimiz motivasyonumuz çok üst seviyede. Anketlerde hem cumhurbaşkanımızın oyu, hem de AK Parti’nin oyu 2018’de aldığımız oyun üzerinde.  Göreceksiniz 2018’de aldığımız oydan daha fazla oy olarak ipi göğüsleyeceğiz. Ancak rehavete kapılmayacağız. En ucra köşedeki bir kişinin kapısına da gideceğiz. 5 Aralık tarihi ile 31 Aralık tarihi arasında AK Parti tüm Türkiye’de üye kampanyası başlatarak, bize bir hedef sayı verilmişti. Gümüşhane olarak bize 1368 tane yeni üye yapacaksınız dendi. Ancak biz 25 günde verilen hedefin çok üzerine çıkarak 1973 yeni üye yaptık. Bu durum  AK Parti’ye çok yoğun bir teveccühün olduğunu gösteriyor. Bu milletin umudu Recep Tayyip Erdoğan’dır, bu milletin umudu AK Parti’dir. İnşallah çok çalışacağız, çok gayret edeceğiz ve 14 Mayıs 2023 tarihinde demokrasi şölenini ve zaferimizi hep birlikte yaşayacağız” diye konuştu.

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas ise 14 Mayıs 2023’teki seçimlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2023 vizyonu çerçevesinde yüzyılın seçimi olacağını söyledi.

Teşkilatlarla yüzyılın seçimine hazırlık için bir araya geldiklerini kaydeden Nas, “Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Yar ve yardımcımız olsun. Bu yol Recep Tayyip Erdoğan’ın da 2001 yılında AK Parti’yi kurduğu zaman “uzun ince bir yoldayız, gidiyoruz gündüz gece” cümlesini kurdu. Bizlerde uzun ince bir yolda yürüyoruz. Bu yolda peyder pey problemlerle, zorluklarla karşılaştık ancak bugüne kadar Allah’ın izniyle Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da liderlik vasfıyla aştık. Ama bugün 2023 vizyonundaki yüzyılın seçiminde rakipleriz sadece Türkiye’deki muhalefet partileri değil. Artık rakiplerimiz dünya devi devletler. Onlarda artık açıktan açığa Recep Tayyip Erdoğan’ı 14 Mayıs 2023’te indirmenin hesaplarını yapıyor. İstedikleri gibi bir hükümet başa gelsin istiyorlar. Bizlerin bu seçimde Recep Tayyip Erdoğan’ın omuzlarındaki yükü omuzlamamızın zamanı geldi. Artık yükü ağır. Bizim Recep Tayyip Erdoğan’a olan borcumuzu ödememizin zamanı geldi. 14 Mayıs’ta borcumuzu ödeyebilmemiz içinde birlik, beraberlik içerisinde aynı yolda aynı düşüncede devem edeceğiz. Kendi vicdani meselemizi yaparak 14 Mayıs’taki seçimlere o şekilde hazırlanmamız lazım.” diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Sadi Tüysüz ise, 2023 yılındaki seçimlerin bir milat olacağına dikkati çekerek, “Biz bir aileyiz. Ailede de ufak tefek hatalar, yanlışlar olabilir. Gün hata arama günü değil. 2023 yılı bir milat olacak. Cumhurbaşkanımız “Türkiye Yüzyılı” diyerek bir hedef koyuyor. O yüzden hepimiz kırgınlıklarımızı, küskünlüklerimi bir kenara bırakıp 2023’ü hep birlikte el ele, gönül gönüle aşacağız” ifadelerini kullandı.

image_print

HABERLER