Gümüşhane Bayram'a Huzur ve Güvenle Giriyor - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Bayram’a Huzur ve Güvenle Giriyor

Giriş Tarihi: 01 Haziran 2019 - 19:43

Son Güncelleme: 01 Haziran 2019 - 19:43

Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, Ramazan Bayramı süresince genel asayişin sağlanması, huzur ve güven ortamını hakim kılmak ve trafik kazalarının önüne geçmek adına gerekli güvenlik önlemlerin alındığını belirtti.

Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü görevlileri aracılığıyla vatandaşları karşılaşabilecekleri olumsuzluklara karşı bilgilendirdiklerini vurgulayan Karataş, Türkiye’nin en huzurlu illeri arasında  yer alan Gümüşhane’de bayramı fırsata çevirmeye çalışan kötü niyetli şahıslara asla müsaade edilmeyeceğinin altını çizdi.

Mevcut güvenlik hizmetlerine ilave olarak bayram süresince birtakım önlemler aldıklarını ifade eden Müdür Karataş: “Toplumumuzun ortak sevinç değerlerinden olan bayramlarda huzur ve güven ortamının sağlanması için teşkilatımız özverili çalışmaktadır. Bu doğrultuda denetim ve kontrollerle ilgili olarak önleyici tedbirler alınacaktır. Halkımızın yoğun olarak bulunacağı bölgelerde yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarının yaşanmaması için emniyet görevlilerimizce kontroller yapılacaktır. Tüm vatandaşlarımızın trafik kazalarından uzak sevdikleriyle beraber mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi. 

(Kaynak: Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Basın Bürosu – 01.06.2019)

image_print

HABERLER