Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen Depremzedeler İçin Bir Daire Bağışladı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

27 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen Depremzedeler İçin Bir Daire Bağışladı

Giriş Tarihi: 16 Şubat 2023 - 20:25

Son Güncelleme: 16 Şubat 2023 - 20:25

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek’in  Başkanlığı’nda meslek odaları, sivil toplum kuruluşları, dernek ve vakıf temsilcilerinin katılımıyla depremden etkilenen bölgedeki vatandaşlara yapılan yardımların sürdürülmesiyle ilgili olarak Gümüşhane Valiliği’nde bugün bir toplantı yapıldı.

Toplantıda bir konuşma  yapan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen depremzede vatandaşlarımız için AFAD’a  bir dairesini bağışladığını belirtti.

Başkan Çimen şunları söyledi: “Kahramanmaraş’ta gerçekleşen 7,7 şiddetindeki ilk depreme annm, eşim ve çocuklarım da Kahramanmaraş merkezinde yakalandılar. Deprem sürecinde Gümüşhane olarak iyi bir imtihan verdik ve imtihanımız devam ediyor. Ben de İzmit’teki dairemi depremzede vatandaşlarımız için bağışlıyorum. Bu asrın felaketidir. Geçtiğimiz günlerde bölgeye gittim ve bizzat yaşananları, Gümüşhanelilerin orada nasıl birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu gördüm. Karıncanın su taşıması misali çalışmaya devam etmeliyiz. Herkesin ne yapabiliriz demesiyle bu ateşi söndüreceğiz. Hepinizden Allah razı olsun”

image_print

HABERLER