GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI ÇİMEN'İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI ÇİMEN’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Giriş Tarihi: 23 Mayıs 2020 - 12:52

Son Güncelleme: 23 Mayıs 2020 - 13:01

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladıkları mesaj şöyledir:

“Bizi Ramazan ayına bir kez daha kavuşturan Allah’a şükürler olsun. Başı Rahmet, ortası mağfiret ve sonu ebedi azaptan kurtuluş ayı olan Ramazan’ı Şerif’in biz müminlere bir hediyesi olan Ramazan Bayramının tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Rahmet ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı bu mübarek ay, tüm sıkıntılarımızın geride kalmasına, birebir karşı karşıya olduğumuz Koronavirüs salgın illetinden kurtulmamıza vesile olması için bu mübarek günlerde dualarımızı eksik etmeyelim. Bu virüs yüzünden canlarını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum.”

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirttiği gibi, arefe günü başlayıp Ramazan Bayramı’nın son gününe kadar, 23-24-25-26 Mayıs tarihlerinde uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması şehrimizde de uygulanacaktır. Herkesten istenilen evlerimizde kalmamızdır. Bayram kutlamalarını ziyaretlere giderek yapmayalım Bayram günlerinde tedbirlere uyarsak sonrasında daha rahat olabiliriz. Bayramın, bilhassa İslam coğrafyasında, acı içinde, umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeşlerimizin yaralarına merhem olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımızda sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörü duygularını yaşattığımız sürece, hep beraber geleceğe daha iyi yarınlar bırakabiliriz. Bizleri, küslerin barıştığı, ayrı düşenlerin kavuştuğu, umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı bir bayrama daha kavuşturduğu için Rabbimize şükrediyorum. Bayram süresince, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de siz değerli Gümüşhaneli hemşehrilerimizin, bayramını rahat ve huzurlu bir şekilde geçirilmesi için belediyemiz ve ilgili kurumlar gerekli tüm tedbirleri aldı. Bayramlar; toplumumuzun bütün kesimleri arasındaki bağları güçlendiren, gelecek için bizlere umut kaynağı olan, milli ve manevi değerlerimizin daha yoğun yaşandığı günlerdir. Bu Bayramda ise milli gelenek ve örflerimizi tam anlamıyla yaşayamayacağız; arkadaş, eş, dost, akraba ve yakınlarımızı ziyaret etmek yerine telefonla arayarak Bayramlarını kutlayalım.”

“Bu duygu ve düşüncelerle, Gümüşhaneli hemşerilerimin, Belediye personelimizin, Gümüşhane’de görev yapmakta olan kamu ve özel sektör çalışanlarının, sağlık personelinin, güvenlik güçlerinin, basın mensuplarının ve tüm çalışanların Ramazan Bayramlarını en kalbi duygularımla kutlar, ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum”

ERCAN ÇİMEN – GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI

image_print

HABERLER