Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Yeni Yıl Nedeniyle Mesaj Yayımladı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

7 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Yeni Yıl Nedeniyle Mesaj Yayımladı

Giriş Tarihi: 29 Aralık 2023 - 22:26

Son Güncelleme: 29 Aralık 2023 - 22:28

Başkan Çimen, yeni yılın sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini dileyerek, “2024 yılının, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Her geçen yılda Gümüşhane için önemli hizmetlere imza attıklarını ve bundan sonraki yıllarda da atmayı istediklerini belirten Başkan Çimen, “Her yeni yıl, yeni hedeflere, müreffeh yarınlara ulaşılmamız için bizlere taze başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunmaktadır. 2024 yılında milletimizden aldığımız güç ve ilhamla Ülkemizin ve bizlerin daha büyük hedeflere ulaşacağımızdan şüphemiz yok. Milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için yola çıktık ve Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Çimen, 2024 yılında Gümüşhanemiz ve tüm Türkiye için huzur, bereket ve refah getirmesini temennisinde bulunarak mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Acısıyla tatlısıyla 2023 yılını geride bıraktık. 2023 yılında birçok güzellikle karşılaşırken, acı dolu hadiseleri de yaşadık.2024 yılının hemşerilerimize, milletimize sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. 2024 yılında Gümüşhanemiz ve tüm Türkiye için huzur, bereket ve refah getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerime ve milletimize, sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yıl diliyorum.”

Kaynak: Gümüşhane Belediyesi

image_print

HABERLER