Gümüşhane Belediye Meclisi, Başkan Başer’in "Birlik ve Beraberlik" Vurgulu Konuşması İle Açıldı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Belediye Meclisi, Başkan Başer’in “Birlik ve Beraberlik” Vurgulu Konuşması İle Açıldı

Giriş Tarihi: 12 Nisan 2024 - 17:44

Son Güncelleme: 12 Nisan 2024 - 17:44

31 Mart Mahalli İdareler seçimi sonrası teşekkül eden Gümüşhane Belediye Meclisi ilk toplantısını Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’in başkanlığında yaptı.

Gümüşhane Belediye Meclisi’nin mahalli idareler seçimi sonrası yapılması gereken ilk toplantısı  Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’in konuşması ile başladı.

Basına açık olarak yapılan toplantıyı Gümüşhane basını da takip etti.

BAŞKAN VEDAT SONER BAŞER’İN KONUŞMASI

Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, 31 Mart seçimleri sonrası Belediye Meclisi’nin ilk toplantısında yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi:

 “Milli iradenin tecelli etmesi sonucunda Gümüşhane’ye hizmet etmek için göreve seçildik.  Milli iradenin tecelli etmesi çok çok önemliydi. Allah’a şükürler olsun ki şehrimizde herhangibir olumsuz durum olmadan Cumhur İttifakı’nın ilkelerine bağlı bir şeklide seçim geçirdik. Artık siyaset geride kaldı, hizmet dönemi başladı. Bizler Allah’a şükürler olsun ki hepimiz Cumhur İttifakı’nın birer  ortağı olarak meclis sıralarında yerlerimizi aldık.  İnşallah hep beraber şehrimize güzel hizmetler yapacağız, sizlerle bu hizmetleri yürüteceğiz. Hiçbir kimseye, hiçbir kesime karşı ne bir önyargımız var ne de onların güdümünde değiliz. Tamamen milletin emrinde, milletin talepleri noktasında çalışmalar yürüteceğiz.

Benim sizlerden beklentim ve ricam, halkımıza hizmet etme noktasında mutlaka duygularımızı bir kenara bırakmamız lazım. Yani, doğruda, hizmette el birliğiyle hareket etmemiz lazım, tek yürek, tek vücut olmamız lazım. Bizler 5 yıl inşallah Allah ömür verirse, sizlerle beraber bu görevi yürüteceğiz.  Dolayısıyla bir takım duygularımızdan arınmamız gerekiyor.  Hepimizin yakasında şu andan itibaren parti rozeti değil, Türk bayrağı var.  Parti rozetini bizler seçim akşamı çıkarttık. Dolayısıyla Cumhur İttifakı’nın hizmet etme hassasiyetini Gümüşhane’de göstereceğiz. Bizler burada iyi işler yaparsak, düzgün işler yaparsak hem şehrimiz hem de partilerimiz kazanacak.

Genel  Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan omuz omuza, sırt sırta verdiler, ülkemizi güvenli limana getirme noktasında gayret gösteriyorlar. Bizler onlara yük olmak için değil, onların yüklerini  azaltmak için çalışacağız. Asla ve asla o iki lidere yük getirecek bir işlem ve icraatın içinde olmayacağız. Birliğimiz ve beraberliğimizle Gümüşhane’den Türkiye’ye güzel mesajlar vereceğiz. Birliğimiz daim olacak. BU duygularla tekrar Meclisimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum”

Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’in konuşmasının ardından gündem görüşmelerine devam edildi. Gümüşhane Belediyesi Meclis Başkan Vekilliğine Hamza Bayrak seçildi.

YENİ SEÇİLEN BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ KİMLER?

31 Mart 2024 seçimlerinde Gümüşhane Belediyesi meclis üyeliklerine seçilen üyeler şunlardır:

AK Parti’den seçilen üyeler: Özcan Ulutaş, Alper Celil Varan, Fazıl Ceylan, Murat Araz, Merve Kullukçu Köprülü, Kemal Dabağ 

MHP’den seçilen üyeler:  Şevki Aşkın, Hamza Bayrak, Mustafa Köprülü,  Orhan Mazman, Abdullah Çimen, Recep Gök,  Hamza Karabulut, Hatice Işık Gürçınar, Ömer Çoşkun

image_print

HABERLER