GÜMÜŞHANE CADDELERİNDE TEHLİKELİ HAREKETLİLİK - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE CADDELERİNDE TEHLİKELİ HAREKETLİLİK

Giriş Tarihi: 05 Mayıs 2020 - 12:10

Son Güncelleme: 05 Mayıs 2020 - 12:35

Geçen hafta itibariyle koronavirüs tehlikesinin azaldığı il olarak Türkiye gündemine oturan Gümüşhane bu haberin sevincini yaşarken bu haberden sonra vatandaşların şehir merkezindeki rahat hareketleri endişe oluşturmaya devam ediyor.

Duyarlı vatandaşlar caddelerdeki bu yoğunluğa adeta isyan ediyorlar.

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek’in dün kamuoyuna yaptığı “tedbirlere devam edilmesi” çağrısına rağmen bugün (5 Mayıs 2020 Salı günü) saat 10.30 da Atatürk caddesindeki hareketlilik korkutmaya devam ediyor.

İkinci bir dalgaya neden olmadan yetkililerin bir an önce bu yoğunluğu ortadan kaldırıcı tedbirler alması gerekir.

KIRIKKALE’DE BENZER DURUM YAŞANDI

Kıırkkale’de vaka oranının sıfırlanmasının sevincinin yaşandığı bir anda vaka sayısının artış göstermesi üzerine Kırıkkale Valiliği dün yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Vaka oranının neredeyse sıfırlanmasının sevincini yaşarken maalesef, bu hafta başında bir gün içerisinde vaka sayısında önemli bir artış yaşanmıştır. Tüm uyarılara ve alınan tedbirlere rağmen ne yazık ki risk taşıyan vatandaşlarımızın şehir merkezinde, ilçesinde ve köyünde akraba ziyaretlerinde bulunduğu, başta yakınları olmak üzere birçok vatandaşımızı tehlikeye attığı görülmüştür. Alınan tedbirlerin göz ardı edilmesi, dikkatsizlik ve uyarılara aldırış edilmemesi, bu zamana kadar yapılan tüm çalışmaları ve çabaları boşa çıkaracaktır. Lütfen! Bu salgın döneminde eş, dost ve akraba ziyaretlerini bir müddet erteleyelim. Alınan tedbirlere uyalım ki; eş, dost ve akrabalarımızla daha nice bayramları ve güzel günleri sağlıklı bir şekilde birlikte yaşayalım”

GÜMÜŞHANE ATATÜRK CADDESİNDE SON DURUM BU…

Bugün saat 10.30 da bir vatandaşımızın çektiği görüntüler.

image_print

HABERLER