GÜMÜŞHANE ÇAĞRI MERKEZİNDE RAHATLATAN MÜJDEYİ AKÇAY VERDİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

18 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE ÇAĞRI MERKEZİNDE RAHATLATAN MÜJDEYİ AKÇAY VERDİ

Giriş Tarihi: 12 Kasım 2020 - 11:07

Son Güncelleme: 12 Kasım 2020 - 11:07

ÇAĞRI MERKEZİ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEK

Kurulduğu günden bugüne Gümüşhane’de önemli istihdam kaynaklarından biri olan “Çağrı Merkezi” ile ilgili olarak son zamanlarda gündeme gelen kapanacağı ve çalışanların mağdur olacağı yönündeki haberler üzerine, Gümüşhanelileri ve çalışanları rahatlatacak mutlu haber Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay’dan geldi.

GTSO Başkanı İsmail Akçay, yeni ünvanı Mayen Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş, olan firmanın şehrimizdeki faaliyetlerini devam ettireceğini ve kimsenin mağdur edilmeyeceği müjdesini verdi.

Eski ünvanı Arvato Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş, yeni ünvanı  Mayen Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş, olarak Gümüşhane’de hizmet evren Çağrı Merkezi’nin, Türk Telekom AssisTT şirketi ile faaliyetlerine devam edeceği müjdesini paylaşan GTSO Başkanı İsmail Akçay şunları söyledi:

“İlk olarak D Smart Firması olarak  2008 yılında hizmete  başlayan ve Arvato Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş,( Mayen Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş) olarak şehrimizdeki  faaliyetlerine devam eden ve Gümüşhane Çağrı Merkezimiz, en son olarak D Smart Firmasının sözleşmeyi tek taraflı olarak sonlandırması ve farklı şehirlerde hizmet veren Türk Telekom AssisTT şirketi ile yeni bir anlaşma yapması ile kapanma durumuna gelmişti. Bizlerin ve  Gümüşhane Millet Vekillerimiz Sayın Hacı Osman Akgül ve Sayın Cihan Pektaş’ın da girişimleri ve vermiş oldukları destekler sayesinde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlundan şehrimizdeki çağrı merkezinin, hiçbir çalışanını çıkarmadan kaldığı yerden faaliyetlerine devam edeceği sözünü aldılar ve bu güzel haberi bizler ile paylaştılar. Şu an şehrimizdeki çağrı merkezinde faaliyet gösteren Mayen Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş firması, yeni iş ortağı olan Türk Telekom AssisTT şirketi ile yeni bir sözleşme imzalayarak, 220 çalışan ile hizmet vermeye devam ediyor. 80 çalışanı ise isteğe bağlı olarak ücretsiz izin kullanıyor. Firma ayrıca hiçbir çalışanın mağdur edilmeyeceği bilgisini tarafımızla paylaştı. Gümüşhane iş alanları olarak çok fazla alternatifleri olan bir şehir olmadığını hepimiz yakinen biliyoruz. Bir de şehrimizdeki en önemli istihdam kaynaklarından biri olan Gümüşhane Çağrı Merkezimizin kapanıyor ve 300 çalışanın işten çıkarılacağı söylemleri bizleri derinden üzmüştü. Ancak hiçbir zaman şehrimize yapılan bu haksızlığı kabul etmedik ve mücadelesini verdik. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğluna, Gümüşhane Valimiz Sayın Kamuran Taşbilek’e, Gümüşhane Milletvekillerimiz Sayın Hacı Osman Akgül ve Sayın Cihan Pektaş’a, Ak Parti İl Başkanı Celalettin Köse’ye, Çağrı merkezimizin kapanmaması için verdiği mücadele ve emekleri için bir kez daha şehrimiz adına teşekkür ediyor, Mayen Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş firmasına da başarılar diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.

KAYNAK: GTSO BASIN BİRİMİ – 12.11.2020

image_print

HABERLER