GÜMÜŞHANE CEZA VE İNFAZ KURUMUNDA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE CEZA VE İNFAZ KURUMUNDA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI

Giriş Tarihi: 16 Temmuz 2019 - 21:24

Son Güncelleme: 16 Temmuz 2019 - 21:26

Aziz Milletin ve kahraman güvenlik güçlerinin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferinin üçüncü yıl dönümü sebebiyle tüm yurtta şehitlerin yâd edilmesi,  gazilere minnet ve şükranların sunulması, milletin demokrasiye olan inancı ve bağlılığının gelecek nesillere aktarılması için Gümüşhane Ceza ve İnfaz Kurumu’nda yapılan programda “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”  Anma Etkinliği, Gümüşhane E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda Kurum Müdürü Heybetullah Gözcü, Kurum 2. müdürleri, kurum personeli, hükümlü ve tutukluların katılımıyla yapıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasının ardından Kur’an tilavetiyle başlayan programda, Kurum Müdürü Heybetullah Gözcü günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Kurum Müdürü Gözcü konuşmasında: “Öncelikle şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.” Dedi. Özellikle aziz milletimizin Çanakkale zaferinde vermiş olduğu mücadele ruhunun 15 Temmuzda tekrar ettiğini ve 15 Temmuz’u unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirten Müdür Gözcü; “Yüce Allah  ülkemize ve aziz milletimize bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın”  diyerek sözlerini tamamladı.

Programı yapılan duaların ardından hükümlü ve tutuklulara yapılan çeşitli ikramlarla sona erdi.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği Basın Müdürlüğü – 16.07.2019)

image_print

HABERLER