GÜMÜŞHANE ÇORUH EDAŞ ÇALIŞANLARINA ONLİNE KURS - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE ÇORUH EDAŞ ÇALIŞANLARINA ONLİNE KURS

Giriş Tarihi: 10 Şubat 2021 - 21:44

Son Güncelleme: 10 Şubat 2021 - 21:45

Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürlüğü, çalışanlarının mesleki yeterliliğini artırmak ve tüketicilerine sunduğu hizmeti mükemmelleştirmek amacıyla online kanallar üzerinden bilgisayar eğitimine katıldı.

Birlik Vakfı Gümüşhane Şubesi tarafından Çoruh EDAŞ çalışanlarına özel olarak düzenlenen eğitim Covid-19 salgını nedeniyle dijital kanallar üzerinden gerçekleşti.

Eğitime katılan Çoruh EDAŞ çalışanlarının katılım belgeleri, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen törende takdim edildi.

Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürlüğü, Birlik Vakfı Gümüşhane Şubesi aracılığıyla çalışanlarını mesleki anlamda geliştirecek ve tüketicilerin ihtiyaçlarına daha hızlı yanıt verebilmelerini sağlayacak 30 saatlik Microsoft Office Programları eğitimine katıldı.

Online olarak gerçekleşen ve Gümüşhane Üniversitesi Gümüşhane Meslek Yüksekokulu Bilgi Teknolojileri Bölümü Öğretim Görevlisi İsmail Hakkı Tuncel tarafından verilen eğitimlerin tamamlanmasının ardından katılım belgesi almaya hak kazananlar için sosyal mesafe kurallarına uygun olarak tören düzenlendi.

“ÇALIŞANLARIMIZIN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ”

Törende eğitimle ilgili görüş bildiren Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürü Muhammet Özkurt, “Çalışanlarımız her zaman önceliklerimiz arasında geliyor. Bugünlerinden ziyade geleceklerini düşünüyoruz. Bu amaçla kendilerine katma değer sağlayacak bir eğitim vermek istedik ve yolumuz Birlik Vakfı’yla kesişti. Salgından dolayı oluşan tüm olumsuzluklara rağmen vakfın çabaları ve kıymetli eğitmenimiz İsmail Hakkı Tuncel sayesinde bu eğitimi gerçekleştirebildik. Katkılarından dolayı hem Birlik Vakfı’na hem de İsmail Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Düzenlenen törende söz alan Öğretim Görevlisi İsmail Hakkı Tuncel, online kanallardan bile olsa kurumların bu eğitimlere öncelik vermesinin sevindirici olduğunu, teknoloji anlamında gelişimin ancak eğitimle gerçekleşebileceğini ifade ederken Birlik Vakfına teşekkürlerini iletti.

Birlik Vakfı Gümüşhane Şubesi Başkanı Halil İbrahim Karahanoğlu, “Gümüşhane Birlik Vakfı olarak her dönem örgün eğitim olarak ihtiyaç duyulan her alanda kurslarımız açılmaktadır. Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda eğitimi planlarken pandemi nedeniyle eğitim video konferans üzerinden yönetildi. Katılımcılara hem kişisel hem de kurumsal anlamda fayda sağladığına inandığımız eğitimde özverili ve verimli çalışmalarından dolayı Öğr. Gör. İsmail Hakkı Tuncel hocamız başta olmak üzere eğitim programını başarıyla tamamlayan arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda gerek sosyal gerekse teknik konularda ücretsiz ve gönüllülük esasına dayalı eğitim faaliyetlerimiz devam edecektir.” dedi.

Tören, Birlik Vakfı Gümüşhane Şube Başkanı Halil İbrahim Karahanoğlu tarafından kurs hocası İsmail Hakkı Tuncel’e plaket verilmesi ve kurs katılımcılarına katılım belgelerinin takdim edilmesinin ardından fotoğraf çekimlerinin yapılmasıyla tamamlandı.       

KAYNAK: GÜMÜŞHANE ÇORUH EDAŞ İL MÜDÜRLÜĞÜ – 10.02.2021

image_print

HABERLER