GÜMÜŞHANE CUMHURİYET BAŞSAVCISI KAYNAK’TAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

23 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE CUMHURİYET BAŞSAVCISI KAYNAK’TAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA

Giriş Tarihi: 10 Nisan 2020 - 18:36

Son Güncelleme: 10 Nisan 2020 - 18:36

Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175. Yıldönümü kapsamında Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş’ı makamında ziyaret ederek, tüm teşkilatının Polis Haftası’nı kutladı.

Ziyarette günün anlam ve önemine ilişkin açıklama yapan Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak şunları söyledi:

“İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş ve Emniyet Teşkilatı personeli fedakarca görev yapmakta olup, gerek adli ve gerekse idari konularda üstün başarı ve azimle çalışmaktadır. Özellikle  ülkemizde de görülen Covid-19 vakası nedeniyle alınan tedbirler kapsamında Gümüşhane’deki vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılama hususunda mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan başta İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş’a ve personeline teşekkürlerimi bir borç bilirim. Tarihteki savaşları  incelediğimizde daima zaferin sefere çıkan komutanlarımızın öncülüğünde olduğunu görmekteyiz. Bu nedenle İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş’ın ve personelinin de hiçbir fedakarlıktan  kaçınmaması bizleri ayrıca huzurlu hissettirmektedir”

İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş da Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak’ın ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirtip Polis Teşkilatı hakkındaki duygu ve düşüncelerinden dolayı da kendisine şükranlarını sundu.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ – 10.04.2020

image_print

HABERLER