Gümüşhane Devlet Hastanesi - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Devlet Hastanesi

Giriş Tarihi: 22 Ağustos 2022 - 9:04

Son Güncelleme: 22 Ağustos 2022 - 9:04

HASAN PİR

Millet olarak en hassas olduğumuz konuların başında sağlık geliyor. Konu sağlık olunca ister istemez sağlık kurumları da her zaman milletimizin gündemi olmuştur.

Gümüşhane Devlet Hastanesi, Gümüşhane’de vatandaşlarımızın en çok ziyaret ettiği yerlerin başında gelir. Hastası ve hasta yakını ile her gün yüzlerce insan Hastanemizin kapısını aşındırır.

Gümüşhane’de, Devlet Hastanemizin  dışında en az yüze yakın resmi devlet binası bulunmaktadır. Ama, bu resmi kurum binalarının tümünü bir günde ziyaret eden kişilerden yüzlerce kat daha fazlası Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne her gün giriş çıkış yapmaktadır.

Bu kadar yoğun insan sirkülasyonunun yaşandığı Gümüşhane Devlet Hastanesi yüz güldürüyor. Yöneticisinden doktoruna, hemşiresinden güvenlikçilerine kadar herkes elinden gelenin en güzelini yapmaya gayret ediyor.

Gümüşhane Devlet Hastanemizin Başhekimi  Op. Dr. Ulaş Karabay’ı tebrik ediyorum. Pozitif enerjisi,  mütevaziliği, şehirle kurduğu güzel diyaloglar ve kurumunun verimliliğini artırmak için sinerji oluşturma gayretleri nedeniyle Başhekim Sayın Karabay’ı tebrik ediyorum. Gümüşhane kamuoyu Başhekim Ulaş Bey’i takdir edip seviyor. Arkasında çok büyük bir kamuoyu desteği var. İnşallah bundan sonra da güzel hizmetlere imza atmaya devam eder.

Gümüşhane gibi  küçük ölçekli Anadolu kentlerinde herkes birbirini tanır. Tanımışlığın verdiği bir samimiyetle bir kuruma işi için giden vatandaşlar, tanıdıkları yöneticilere de bir selam vereyim düşüncesinde olurlar. Bunun tam da örneği Gümüşhane Devlet Hastanesi’dir. Bu vesile biraz da  hastanemizin güler yüzlü mütevazi müdürlerinden   bahsetmek istiyorum.

Gümüşhane Devlet Hastanesi’nin İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Gündoğan Şahinöz ve Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü  Çiğdem Ataman   yoğun işleri arasında her gün yüzlerce misafirlerine de ev sahipliği yapıyorlar. Yorgunluk nedir bilmiyorlar. Ben bu iki değerli hemşerimizin en yorgun oldukları zamanlarda bile yüzlerinin asık olduğunu hiç görmedim. Her zaman pozitif, her zaman güler yüzlüler.

Elimizdeki bu güzel kuruma vatandaşlar olarak bizler sahip çıkıp destek olacağız. Zor günümüzde, dar günümüzde gideceğimiz başka kapımız yok. Hastanenin yeri, yolu v.b sorunlarla hastanenin işlevini birbirinden ayrı tutmak gerektirdiğini de özellikle belirtmek istiyorum…

Şu anda vatandaşlarımızı da, hastane personelimizi de yoran bir yol sorunu var. Bu sorunun kalıcı çözümü için de yetkililer çalışıyor. İnşallah kısa bir zaman içinde hastanemizin tozsuz, topraksız modern yolu da yapılmış olur.

Hastanemizde verilen güzel hizmetleri, doktorlarımızın yaptığı özverili çalışmaları, hemşirelerimizin ve diğer sağlıkçılarımızın yaptığı güzel çalışmaları belki basın olarak çok fazla yazıp çizmedik ama inşallah bundan sonra Olay Gazetesi olarak, hastanemizdeki her güzelliği haber yapacağız.

Basın, her kurum gibi hastanemizin de ajandasıdır. Vatandaşlarımız hastanemiz ile ilgili duygu ve düşüncelerini en çok basına aktarırlar. Vatandaşlarımızdan da gelen geri dönüşler ışığında bundan sonra hastanemizdeki her doktorumuzun güzel çalışmasını, ameliyatları, hasta ilgilerini, hemşire ve çalışanların farkındalık oluşturan güzel çalışmalarını daha yakından takip edip kamuoyu ile paylaşacağız. Doktorlarımızın hemen hemen hepsinden branşları ile ilgili kamuoyu bilgilendirme açıklamaları alacağız. Bu şekliyle biz de Gümüşhane Olay Gazetesi olarak bu fedakâr sağlık ordusuna destek vermiş olacağız.

Güzel günler dileğiyle.

image_print

HABERLER