Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekimliğine Op.Dr. İbrahim Yel Atandı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

6 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekimliğine Op.Dr. İbrahim Yel Atandı

Giriş Tarihi: 17 Ekim 2023 - 12:04

Son Güncelleme: 17 Ekim 2023 - 12:15

Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekimi Acil Tıp Uzmanı Doktor Emre Dilaver başhekimlikten ayrıldı, yerine  Başhekim Yardımcısı ve Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op.Dr.İbrahim Yel atandı.

Edinilen bilgiye göre; Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Emre Dilaver eş durumundan Trabzon’a tayin istedi.  İsteği kabul edilen ve Trabzon iline tayini çıkan Başhekim Dilaver geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılarak yeni görev yeri olan Trabzon’da göreve başladı.

Uzman Dr. Emre Dilaver’in ayrılışından sonra Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekimlik görevine Başhekim Yardımcısı ve Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. İbrahim Yel atandı. Doktor Yel de yeni görevine başladı.

Görev yaptığı süre içinde Devlet Hastanesi’nin kurumsal yapı ve işleyişine büyük katkı sağlayan Başhekim Emre Dilaver’in yerine hem personel hem de hasta ve hasta yakınları tarafından sevilen bir doktor ve yönetici olan Başhekim Yardımcısı ve Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. İbrahim Yel’in getirilmesi büyük memnuniyetle karşılandı.

BAŞHEHİM OP.DR.İBRAHİM YEL KİMDİR?

1989 Yılında Nevşehir’de doğdu, İlköğretim ve liseyi memleketi Niğde’de tamamladıktan sonra 2014 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2014-2015 bir yıl süreyle Kayseri Pınarbaşı Devlet Hastanesinde görev yaptı. 2016-2021 yılları arasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Kalp ve Damar Cerrahisi alanında uzmanlık ihtisasını tamamladı. 2022 yılından itibaren Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır. 

image_print

HABERLER